Dao mu nekoliko savjeta

Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao

Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Osim brata Williama, princa Harrya i njegov je djed princ Philip upozorio da se ne oženi s Meghan Markle.

Da kraljevska obitelj nije od početka bila oduševljena idejom da se princ Harry oženi holivudskom glumicom i feministkinjom Meghan Markle – odavno se zna. No dosad se nije znalo da je više članova kraljevske obitelji pokušalo intervenirati i zaustaviti zaljubljenog Harrya da se oženi s Meghan. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Nakon što ga je brat princ William posjeo i ozbiljno mu objasnio kako bi s vjenčanjem trebao pričekati da vidi jesu li osjećaji prema Meghan dugotrajni, Harry se naljutio i odnos između braće je zahladio. No kako je Harry reagirao kada mu je s istim zahtjevom pristupio djed princ Philip – nije poznato. 

Navodno je princ Philip, koji je u braku s kraljicom Elizabethom čak 72 godine, odlučio s Harryem podijeliti nekoliko mudrih savjeta kada se radi o stupanju u brak. 

"Možeš izlaziti s glumicom, ali ne i oženiti se njome", rekao je princ Philip svom unuku, koji je unatoč upozorenjima Meghan zaprosio nakon godinu dana veze. 

Neugodni razgovor između djeda i unuka odigrao se kada je kraljevskoj obitelji postalo jasno da je veza s Meghan postala ozbiljna te da postoji ozbiljna šansa da se holivudska glumica infiltirira u redove britanske vladajuće kuće. 

Buckinghamska palača za sada nije odgovorila na ove tvrdnje, no sasvim je jasno da su svi njihovi zahtjevi, molbe i savjeti bili uzaludni. Meghan je danas majka jedinog sina princa Harrya i vojvotkinja od Sussexa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing His Royal Highness The Duke of Edinburgh, Sir, Grandpa a very Happy 98th Birthday! 🎂 Photo credit: Getty, Carbott

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Katy Perry i Russell Brand (Foto: Profimedia) +3 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Celebrity "Zaraslog" komičara smirila je druga žena, a prvoj se planira ispričati za sve užase koje joj je priredio tijekom braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene