Osim brata Williama, princa Harrya i njegov je djed princ Philip upozorio da se ne oženi s Meghan Markle.

Galerija


Da kraljevska obitelj nije od početka bila oduševljena idejom da se princ Harry oženi holivudskom glumicom i feministkinjom Meghan Markle – odavno se zna. No dosad se nije znalo da je više članova kraljevske obitelji pokušalo intervenirati i zaustaviti zaljubljenog Harrya da se oženi s Meghan. 

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Procurili dijelovi razgovora Harryja i Meghan s Oprom od kojeg strepi cijela kraljevska obitelj: ''Rekli ste mi neke šokantne stvari'' Princ Harry i Archie Princ Harry se hvalio svojim sinom Archiejem i otkrio njegovu prvu riječ: "Urnebesan je, već pjeva pjesme"

Nakon što ga je brat princ William posjeo i ozbiljno mu objasnio kako bi s vjenčanjem trebao pričekati da vidi jesu li osjećaji prema Meghan dugotrajni, Harry se naljutio i odnos između braće je zahladio. No kako je Harry reagirao kada mu je s istim zahtjevom pristupio djed princ Philip – nije poznato. 

Navodno je princ Philip, koji je u braku s kraljicom Elizabethom čak 72 godine, odlučio s Harryem podijeliti nekoliko mudrih savjeta kada se radi o stupanju u brak. 

"Možeš izlaziti s glumicom, ali ne i oženiti se njome", rekao je princ Philip svom unuku, koji je unatoč upozorenjima Meghan zaprosio nakon godinu dana veze. 

Neugodni razgovor između djeda i unuka odigrao se kada je kraljevskoj obitelji postalo jasno da je veza s Meghan postala ozbiljna te da postoji ozbiljna šansa da se holivudska glumica infiltirira u redove britanske vladajuće kuće. 

Buckinghamska palača za sada nije odgovorila na ove tvrdnje, no sasvim je jasno da su svi njihovi zahtjevi, molbe i savjeti bili uzaludni. Meghan je danas majka jedinog sina princa Harrya i vojvotkinja od Sussexa.

 

"Zaraslog" komičara smirila je druga žena, a prvoj se planira ispričati za sve užase koje joj je priredio tijekom braka