Što je prethodilo ovom događaju između Meghan i Harryja, vrlo vjerojatno nikada nećemo saznati.

Galerija


Kraljevskom paru ovakve se stvari dosad nisu događale.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Kraljevska obitelj odbila zahtjev Harryja i Meghan, no ipak se snašao i obavio svoju dužnost sa suprugom Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan posvađala i prinčeve: William ju navodno ne može smisliti još od prvog susreta

Radi se o Meghan Markle i princu Harryju koji su imali prvi loš trenutak u javnosti ili se samo tako učinilo brojnim obožavateljima koji prate baš svaki korak svog omiljenog para.

Sve se dogodilo u nekoliko sekundi na balkonu Buckinghamske palače, no i to je bilo sasvim dovoljno da krenu priče.

Naime, Harry je tijekom službenog događanja stajao iza Meghan, a u jednom trenutku ona se okrenula prema njemu te mu htjela nešto reći, no nije stigla, jer ju je on poprilično ljutitog izraza lica odbio uz dvije, tri riječi.

Bivša glumica zatim se ponovno okrenula prema svom suprugu s pomalo šokiranim izrazom lica, no njegova je reakcija i ovaj put bila identična prethodnoj. Ipak, dio obožavatelja smatra kako Meghan nije bila šokirana, već tužna, što ćete morati sami procijeniti na snimci koja je objavljena na Twitteru.

Iako je normalno da se ljubavni parovi svađaju s vremena na vrijeme, ovo je prvi put da smo u toj situaciji vidjeli Meghan i Harryja koji se od početka u javnosti ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri te ostale emocije pomno skrivaju od znatiželjne javnosti. Tako je to kad si dio najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu.

Ovo je i prvi put da smo princa vidjeli s tako ljutitim izrazom lica, a što je prethodilo ovom događaju, vrlo vjerojatno nikada nećemo saznati.

Prezgodne zvijezde serije "Na granici" plijenile pažnju u ljetnim kombinacijama