Kruna ljubavi kraljevskog para stigla je 6. svibnja u ranim jutarnjim satima.

Galerija


Princ i vojvotkinja objavili su novu fotografiju sina.

Vezani članci Princ Philip, Meghan Markle i princ Harry Procurili pravi razlozi zbog kojih Meghan Markle neće biti na sprovodu princa Philipa, o svojoj odluci povjerila se prijateljima Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost

Radi se o princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle koji su na svom službenom Instagram profilu Sussex Royal objavili novu fotografiju sinčića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora koji je doista neodoljiv.

Na njoj maleni leži u rukama ponosnog tata te drži njegov prst, a uz fotografiju stoji opis: "Sretan dan očeva, prvi za vojvodu od Sussexa!"

Fotografija je objavljena nakon što su dan ranije procurile fotografije malenog Archieja na Twitteru za koje se kasnije ispostavilo da su lažne.

Podsjetimo, kruna ljubavi kraljevskog para stigla je 6. svibnja u ranim jutarnjim satima, a dječak je težio 3200 grama.

"Toliko sam ponosan na svoju suprugu. Oboje smo presretni. Bilo je nevjerojatno, apsolutno čudesno. Uzbuđen sam što mogu objaviti da smo Meghan i ja jutros postali roditelji malenog dječaka, vrlo zdravog dječaka", izjavio je tada vidno uzbuđeni Harry.

Par je sina znatiželjnoj javnosti predstavio dva dana kasnije, a javnost se nada kako će na službenom Instagram računu češće objavljivati privatne fotografije.

Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine