"Sretan Dan očeva"

Kakav slatkiš: Harry i Meghan objavili dosad neviđenu fotografiju sinčića Archieja

Archie (Foto: Instagram) Archie (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Archie (Foto: Instagram) Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Kruna ljubavi kraljevskog para stigla je 6. svibnja u ranim jutarnjim satima.

Princ i vojvotkinja objavili su novu fotografiju sina.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

Radi se o princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle koji su na svom službenom Instagram profilu Sussex Royal objavili novu fotografiju sinčića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora koji je doista neodoljiv.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Na njoj maleni leži u rukama ponosnog tata te drži njegov prst, a uz fotografiju stoji opis: "Sretan dan očeva, prvi za vojvodu od Sussexa!"

Fotografija je objavljena nakon što su dan ranije procurile fotografije malenog Archieja na Twitteru za koje se kasnije ispostavilo da su lažne.

Podsjetimo, kruna ljubavi kraljevskog para stigla je 6. svibnja u ranim jutarnjim satima, a dječak je težio 3200 grama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Toliko sam ponosan na svoju suprugu. Oboje smo presretni. Bilo je nevjerojatno, apsolutno čudesno. Uzbuđen sam što mogu objaviti da smo Meghan i ja jutros postali roditelji malenog dječaka, vrlo zdravog dječaka", izjavio je tada vidno uzbuđeni Harry.

Par je sina znatiželjnoj javnosti predstavio dva dana kasnije, a javnost se nada kako će na službenom Instagram računu češće objavljivati privatne fotografije.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene