Princ Philip bio je blizak prijatelj s mnogo dama, a s nekima od njih razgovarao je kraljevski biograf koji će o svemu pisati u svojoj novoj knjizi.

Galerija Princ Philip Penelope Meredith Mary Knatchbull Penny Knatchbull +26 Penny Knatchbull

Britanski princ Philip imao je široki krug bliskih prijateljica s kojima se redovito družio, barem tako tvrdi kraljevski biograf Robert Jobson koji je o svemu ispričao u novoj knjizi "Prince Philip's Century: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh".

Vezani članci Penny Knatchbull Sprema se novi šok za kraljevsku obitelj? Mnogi su se čudili što je ova žena bila jako bliska s princom Philipom, pa se ovaj potez kraljici baš i neće svidjeti Princ Charles Princ Charles svojim potezom osvojio simpatije, težak dan proveo je na poseban način i nije skidao osmijeh s lica

Jedna od spomenutih prijateljica princa Philipa rekla je piscu da su svojedobno bili toliko bliski, da je javnost smatrala i kako spavaju zajedno. Njezino ime biograf nije otkrio, no britanski mediji odmah su to povezali s Penelope Knatchbull. Penny je 30 godina mlađa od Philipa, a o njoj će se posebno pričati nakon što bude prikazana nova sezona serije "Kruna", gdje će ju utjeloviti glumica Natascha McElhone.

Za potrebe nove knjige, Robert je razgovarao s brojnim prijateljicama pokojnog princa, a u nedavnom intervjuu komentirao je i Penny Knatchbull. "Kraljica je odavno prihvatila prijateljstvo svog supruga s Penny, što dokazuje i koliko je bila zrela. Čak ju je pozvala i na sprovod svog supruga, što dokazuje i da je poštovala njihovo prijateljstvo", rekao je biograf.

Penny je bliska i s kraljicom, no o tome se nije posebno pričalo u medijima. S čelnicom britanske monarhije upoznao ju je upravo Philip i to još 1975. godine. Iako se godinama nagađalo da je Philip varao kraljicu s nekim svojim prijateljicama, ne postoje dokazi da joj je bio nevjeran.

"Jeste li ikada promislili da proteklih 40 godina nisam bio nigdje bez pratnje zaštitara? Pa mi recite da se to ne bi saznalo", rekao je u jednom intervjuu princ Philip.

Lopez se potkrao gaf za koji nikome nije jasno kako je promaknuo njenoj ekipi, tko je kriv za ovaj višak? Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +22 Jennifer Lopez - 4

Shrvana Sharon Stone objavila vijest o smrti najmlađeg člana obitelji, oprostila se od njega snimkom koja slama srca Sharon Stone - 1 Sharon Stone Sharon Stone +20 Sharon Stone

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju