Princ Charles sudjelovao je u humanitarnoj biciklističkoj manifestaciji "Palača na kotačima" i priznao da godinama nije vozio bicikl.

Galerija


Princ Charles (72) na neobičan je način obilježio rođendan svog pokojnog oca princa Philipa, koji je preminuo 9. travnja, i osvojio je simpatije javnosti. 

Vezani članci Princ Philip i princeza Diana - 2 Princ Philip pokušao je sakriti ove detalje svog odnosa s princezom Dianom, no ipak mu nije uspjelo! Kraljica Elizabeta, princ Philip i princ Charles Emotivni princ Charles objavio video u čast preminulom ocu: "Dragi tata, jako ćeš nam nedostajati"

Naime, on je sudjelovao u humanitarnoj biciklističkoj manifestaciji "Palača na kotačima" i odlično se zabavljao dok je vozio bicikl s reprezentativcima Britanske azijske zaklade.

"Nisam još savladao brzine", rekao je Charles smješkajući se. Priznao je da godinama nije vozio bicikl.

Princ je nosio svoju uobičajenu odjeću, odijelo i cipele, no to mu nije smetalo. Charles se osvrnuo i na odjeću biciklista oko sebe te je objasnio da je to dobar pokazatelj zašto on ne nosi likru. 

"Noćna je mora odjenuti se u to", istaknuo je princ. Charles se ranije tog dana prisjetio svog pokojnog oca na Twitteru i podijelio njegovu fotografiju.

Inače, britanski su mediji otkrili da je kraljica Elizabeta na rođendan svog pokojnog muža, princa Philipa, koji bi 10. lipnja navršio 100 godina, posadila ružičastu ružu koja je dobila ime po njemu. Cvijet joj je prošlog tjedna darovalo Kraljevsko hortikulturno društvo i istaknulo da da odaje počast svim velikim stvarima koje je vojvoda od Edinburgha učinio tijekom svog života i podsjetit će ostale na to. 

Kraljica ju je zasadila u vrtu kod dvorca Windsor, u kojemu boravi. 

Ona je možda paradirala u seksi badiću, međutim jedan prizor sa strane odvratio je pažnju s nje

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''