Uplašio se!

Kraljevska obitelj pojavila se na balkonu Buckinghamske palače, svu pozornost ukrao maleni princ Louis, nije bio previše oduševljen!

Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 4 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 7 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 6 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 5 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 3 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 1 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +18 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Galerija

Maleni princ Louis ukrao je svu pozornost na ''Trooping The Color'' ceremoniji, a fotografije nervoznog mališana postale su hit!

U Londonu je službeno krenulo slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II., a sve je otpočelo ceremonijom ''Trooping The Color'' na kojoj se cijela kraljevska obitelj pojavljuje na balkonu Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Iako su Meghan i Harry meta svih pogleda na ovom događanju, pažnju je fotografima ipak ukrao princ Louis, sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Mališan se očito preplašio bučnih aviona koji su prolazili iznad njih pa je ručicama pokrivao uči, a na izrazu lica mu se moglo vidjeti da nije previše oduševljen događanjem.

Na balkonu su uz kraljicu stajali Kate i William s djecom te princ Charles i Camilla, dok su ostali članovi obitelji, među kojima i Meghan i Harry, malo provirili kroz prozor Ureda general-bojnika kako bi malo pogledali vojnu paradu.

Fotografi su uspjeli uhvatiti Meghan, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Djeca Kate i Williama, Louis, Charlotte i George, bili su glavna i atrakcija i prije same ceremonije kad su viđeni u vožnji kraljevskom kočijom s Kate i Camilom, vojvotkinjom od Cornwalla.

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je jako elegantno u plavoj haljini, s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pažnju privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

Prema pisanju britanskih medija, mladi prinčevi i princeza danas su se prvi put susreli sa svojim rođacima Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, i trogodišnjim Archiejem, a koji su iz Kalifornije u London stigli zajedno sa svojim roditeljima, princem Harryjem i Meghan Markle.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Lach - 1 Stjepan Lach - 2 Stjepan Lach - 3 Stjepan Lach - 4 +4 Stjepan Lach - 5 Clubzone Mlada glazbena zvijezda Stjepan Lach po prvi puta na Splitskom festivalu, poslušajte pjesmu kojom će se predstaviti

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Celebrity Nikolina Pišek jasno poručila što misli o sumnjama u uzrok muževe smrti: "Uvijek ispadne loše"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene