Pojavile se prve fotke

Odbjegli Meghan i Harry opet s kraljevskom obitelji, ona je za druženje odabrala zanimljivo društvo, a neke je i ušutkavala

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry, Meghan Markle Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 4 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 2 +20 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Galerija

Meghan Markle pojavila se na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete s princem Harryjem i ostalim članovima kraljevske obitelji.

Meghan Markle pojavila se prvi put nakon dvije godine u društvu članova britanske kraljevske obitelji na ceremoniji "Trooping the Color", kojom je i službeno počela proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

40-godišnja Meghan pridružila se svom suprugu, 37-godišnjem princu Harryju, i članovima kraljevske obitelji kako bi iz Ureda general-bojnika gledala spektakularnu vojnu paradu. Pojavila se i sve oduševila u elegantnoj tamnoplavoj haljini i bijelom šeširu širokog oboda s velikom mašnom britanskog dizajnera Stephena Jonesa.

Fotografije pogledajte OVDJE

Fotografi su je uhvatili kako se zabavlja u društvu malenih kćeri Petera Phillipsa te Mikea i Zare Tindall. Smješkala im se i čavrljala s njima, a u jednom trenutku stavila je prst na usta kako bi ušutkala malenu Miju Tindall, kojoj je, čini se, bilo malo dosadno.

Meghan i Harry pridružili su se tako velikoj kraljevskoj skupini koja uključuje svu kraljičinu unučad i njihove supružnike, a osim njih, tu su princeza Beatrice i njezin suprug Edo, princeza Eugenie i njezina obitelj, Peter Phillips i Zara Tindall te njihove obitelji.

Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i Kate Middleton okupljeno mnoštvo su pozdravili s balkona Buckinghamske palače, dok je princ Andrew u potpunosti isključen iz događanja i neće se pojaviti zbog skandala u koje je bio uključen.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +10 Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Celebrity Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Celebrity Nikolina Pišek jasno poručila što misli o sumnjama u uzrok muževe smrti: "Uvijek ispadne loše"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene