Princ Harry i Meghan Markle šokirali su javnost kada su objavili da napuštaju kraljevsku obitelj, a ispalo je da je glumica na to prisilila muža.

Galerija


Meghan Markle ispala je glavni krivac jer je princ Harry napustio kraljevsku obitelj, no istina je drugačija. 

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Otkriven veliki gaf kojim je Meghan osramotila princa Harryja na važnom obiteljskom događaju Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor s tvrtkom koja slavnim osobama dogovara nastupe

Taj događaj čak je nazvan Megxit, no, kako piše Daily Mail, zapravo je Harry donio tu odluku. To će biti otkriveno u biografiji o supružnicima "Finding Freedom" ("Traženje slobode"). 

Britanski mediji pišu kako je Harry bio ljutit zbog izraza "Megxit" jer je ispadalo da je sama Markle odlučila da će napustiti kraljevsku obitelj. No ostaje pitanje zašto onda nije javno objasnio njihov potez. 

Biografija o paru bit će objavljena 11. kolovoza, a pruža, kako piše Daily Mail, iskreni, detaljni portret o Meghan i Harryju. "Knjiga će objasniti zašto se princ htio odvojiti od svoje obitelji, ali i kako je razmišljao o tome više od godinu dana", rekao je izvor. 

Dodaje kako je Meghan propitkivala tu odluku i željela se uvjeriti je li Harry siguran u to. 

Nakon vijesti o razvodu zvijezda "Larina izbora" objavila seksi fotku iz luksuznog američkog doma