žive blizu

Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je kraljevski par upoznala prije dvije godine i od onda je s njima u kontaktu. U Los Angelesu žive udaljeni tek nekoliko minuta, a često se druže.

Pjevačica Adele navodno je sve bliža s princom Harryjem i Meghan Markle nakon što se kraljevski par preselio u Los Angeles, a daje im i savjete o kvartu u kojem žive, obzirom da živi samo nekoliko minuta dalje od njih.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

32-godišnja pjevačica često svrati do Meghan i Harryja na kavu, a Mirror javlja kako im je preporučila i u koju školu bi mogli poslati svog sina Archieja. Istaknula je kako su određene škole diskretne te kraljevski par neće imati problema s paparazzima.

Meghan i Harry trenutačno žive u vili koja je u vlasništvu holivudskog tajkuna Tylera Perryja. Tajkuna su upoznali preko zajedničke prijateljice Oprah Winfrey. Vila ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica, a pjevačica Adele blizu njih ima vlastito imanje vrijedno više od 7 milijuna funti.

Kako tvrde izvori blisku pjevačici, Adele obožava kvart u kojem živi u Los Angelesu, a kraljevski par je upoznala prije dvije godine i od onda je s njima u kontaktu. "Meghan se divi Adele jer je uspjela zaštititi svoj privatni život unatoč činjenici što je velika zvijezda", kaže izvor.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene