velike ambicije

Što to smjeraju princ Harry i Meghan Markle? Najnovija članica njihova tima dala je naslutiti veliki prokret!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i njegova supruga navodno imaju velike planove, ako je vjerovati glasinama koje su krenule zbog njihove najnovije članice tima.

Princ Harry i Meghan Markle su zaposlili stručnjakinju za odnose s javnošću, Mirandu Barbot, koja je bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami pomogla da dobije drugi predsjednički mandat.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Podsjećaju na Clintone, pa čak i na Kennedyje. Ne bi bio preveliki šok da se Meghan odluči krenuti u politiku", komentirao je izvor blizak paru. Miranda Barbot bi im trebala pomoći preokrenuti javnu sliku o njima, koju svijet trenutačno ima.

Miranda je imala tek 19 godina kada je izabrana kao stažistica u Obaminu timu pred izbore. Svojim radom je oduševile i bivšeg predsjednika, a prošlih je godina radila u tvrtci BerlinRosen, koju je navodno nedavno napustila te se zaposlila u zakladi Archewell, koju vode Harry i Meghan.

Neki su primijetili i kako ih je pratila na nedavnom putovanju u Nizozemsku, gdje su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili na otvaranju Igara Invictus. Upravo Miranda bi im trebala pomoći da se naviknu na život daleko od britanske kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan Markle izazovu buru reakcija svakim novim potezom u javnosti, a otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u SAD, mediji budno prate svaki njihov potez. Još danas nije potpuno jasno kakav im je točan plan te što smjeraju, no glasine posljednjih mjeseci upućuju na to da bi mogli uploviti u političke vode.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +2 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Seve objavila prekrasan video s Grašom zbog kojeg su se mnogi prisjetili pokojnog Olivera: "Kada on pjeva, svi šute..."

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene