To mu je važno

Princ Harry otkrio kako je prošao susret s kraljicom Elizabetom, kaže da se za jednu stvar specijalno pobrinuo!

Princ Harry i kraljica Elizabeta Princ Harry i kraljica Elizabeta Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i kraljica Elizabeta Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry progovorio je o susretu s kraljicom Elizabetom koju je ovih dana posjetio u dvorcu Windsor.

Princ Harry je u intervjuu za NBC-jev jutarnji program, realiziran za vrijeme održavanja igara Invictus u Haagu rekao kako se pobrinuo da kraljica Elizabeta tijekom susreta s njim oko sebe ima prave ljude i da bude zaštićena.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Harry i njegova supruga Meghan posjetili su kraljicu u dvorcu Windsor u sklopu njihova prvog zajedničkog posjeta Britaniji nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. i nakon intervjua s Oprah Winfrey koji je šokirao kraljevsku obitelj.

"Bilo je sjajno provesti vrijeme s njom", rekao je Harry u intervjuu za Today, jutarnji program NBC-ja. “Bilo je tako lijepo vidjeti je. U odličnoj je formi i kad je sa mnom uvijek je vrlo duhovita."

"Samo sam se morao pobrinuti da bude zaštićena i da oko nje budu pravi ljudi. A moj dom je sada... Za mene je on u ovom trenutku u Sjedinjenim Državama", izjavio je Harry. 

Harry, Meghan i njihovo dvoje malodobne djece žive u Kaliforniji. Harry je prije godinu dana doputovao u Britaniju na djedov sprovod, ali nije prisustvovao nedavnoj komemoraciji zbog spora s britanskim vlastima u pogledu sigurnosti koju je tražio za svoju obitelj tijekom posjeta Britaniji.

Kraljica, koja u četvrtak puni 96 godina, izašla je iz fokusa javnosti pošto je u listopadu provela noć u bolnici zbog nepoznatog razloga, a liječnici su joj potom savjetovali mirovanje. U veljači je bila pozitivna na covid-19, no iz palače su kazali da je imala blage simptome nalik prehladi.

Premda je na internetu nastavila s virtualnim sastancima s diplomatima i visokim dužnosnicima, u međuvremnu je propustila nekoliko velikih događaja poput mise na Uskrs.

(Hina) 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i ASAP Rocky - 2 Rihanna i ASAP Rocky - 3 Rihanna i ASAP Rocky - 6 Rihanna i ASAP Rocky - 5 +14 Rihanna Celebrity Rihanna pred porod servirala opasno seksi izdanje, a nove fotke otkrile su i istinu o glasinama koje su uznemirile javnost

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Kate Middleton +2 Kate Middleton, princ William, princeza Charlotte i princ George Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton odala počast pokojnoj princezi Diani i kod mnogih probudila veliku nostalgiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene