A i na kraljicu je zaboravio!

Evo kamo je Harry požurio čim se Meghan bez njega otputila kući, čini se da je to jedva dočekao, ali što će ona reći?

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i kraljica Elizabeta Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +2 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry uživao je u jednom pubu koji je posjetio prvom prilikom nakon što se Meghan Markle vratila bez njega u Kaliforniju.

Princ Harry vratio se nakratko u svoje momačke dane i opustio se s prijateljima na piću u jednom pubu u Haagu i to na sam 96. rođendan kraljice Elizabete koji joj nije javno čestitao.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Sve oštriji prema njima Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

Meghan Markle vratila se iz Haaga svojoj kući u Kaliforniju, a Harry je odmah iskoristio priliku da se otputi u jedan irski bar i popije nekoliko piva dok ga je okruživalo pet tjelohranitelja, od kojih nekolicina inače štiti nizozemsku kraljevsku obitelj.

Vlasnik puba otkrio je za Daily Mail da je Harry odbio besplatnu žesticu i da je uživao samo u pivu. Društvo mu je pravilo nekoliko čelnih ljudi Igara Invictus, a svi zajedno su bili dobro raspoloženi i cijelo su vrijeme međusobno nazdravljali.

Fotografije iz puba pogledajte OVDJE

Harry koji je prije vjenčanja s Meghan bio poznat po svojim raskalašnim izlascima, našao se na udaru kritika britanske javnosti zato što nije javno čestitao 96. rođendan kraljici Elizabeti, a sada ih je dodatno naljutio nakon što su isplivale fotografije iz puba.

No kraljicu je posjetio u sklopu prvog zajedničkog posjeta Britaniji s Meghan, nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. i nakon intervjua s Oprah Winfrey koji je šokirao kraljevsku obitelj.

"Bilo je sjajno provesti vrijeme s njom", rekao je Harry u intervjuu za Today, jutarnji program NBC-ja. “Bilo je tako lijepo vidjeti je. U odličnoj je formi i kad je sa mnom uvijek je vrlo duhovita."

"Samo sam se morao pobrinuti da bude zaštićena i da oko nje budu pravi ljudi. A moj dom je sada... Za mene je on u ovom trenutku u Sjedinjenim Državama", izjavio je Harry.

Harry, Meghan i njihovo dvoje malodobne djece žive u Kaliforniji, a on je prije godinu dana sam doputovao u Britaniju na djedov sprovod, ali nije prisustvovao nedavnoj komemoraciji zbog spora s britanskim vlastima u pogledu sigurnosti koju je tražio za svoju obitelj tijekom posjeta Britaniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene