Sussexi u problemima

Princ Harry i Meghan stvarno nisu miljenici javnosti: Građani im žele oduzeti kraljevske titule?

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Navodno će jedno britansko Općinsko vijeće glasati o oduzimanju kraljevskih titula Meghan i princu Harryju.

Najnoviji udarac na Harryja i Meghan ujedno je i jedan od zanimljivijih u posljednje vrijeme. Iako javnost i tabloidi obožavaju kritizirati taj slavni i kontroverzni par, čini se da je Općinsko vijeće Brightona odlučilo ozbiljno razmisliti o tome da paru oduzme njihove kraljevske titule - prema njihovu mišljenju, oni ih ne zaslužuju. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

U gradu Brightonu građani su toliko ojađeni zbog novca koji im se porezom oduzima i daje kraljevskoj obitelji da su odlučili pokrenuti peticiju kojom bi se izglasalo ukidanje kraljevskih titula na teritoriju u nadležnosti njihova grada. 

Peticiju je zasad potpisalo oko 2000 ljudi, a Gradsko vijeće razmotrit će prijedlog sljedećih tjedana. Kako Brighton spada u pokrajinu East Sussex, upravo onu čiju titulu nose Harry i Meghan, građani su zaključili da oni ne žele imati takve predstavnike te cijelu stvar smatraju neumjesnom. 

Građani peticijom izražavaju stav da se u Sussexu ne bi trebale na službenim dokumentima navoditi nikakve kraljevske titule jer su krajnje nedemokratske i simboliziraju ugnjetavanje naroda koje provodi bogata elita. 

Harry i Meghan našli su se na posebno žestokom udaru zbog toga što su oni službeno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Osim zahtjeva da im se oduzmu titule, građani zahtijevaju i da gradonačelnik Brightona ne poziva članove kraljevske obitelji ni u kakve posjete. 

Podsjetimo, princ Harry dobio je titulu vojvode od Sussexa kada se oženio glumicom Meghan Markle, a time je postao tek drugi vojvoda od Sussexa u povijesti i prvi u posljednjih 175 godina. 

Zanimljivo je kako je ova peticija pokrenuta nakon što je javnost napala par zbog njihovih učestalih letova privatnim avionima i trošenja novca na besmislice. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Bomer (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) +1 Matt Bomer (Foto: AFP) Celebrity Slavni glumac godinama je skrivao veliku tajnu: "Da sam to ranije priznao, moj bi život bio jako ružan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene