Navodno će jedno britansko Općinsko vijeće glasati o oduzimanju kraljevskih titula Meghan i princu Harryju.

Galerija


Najnoviji udarac na Harryja i Meghan ujedno je i jedan od zanimljivijih u posljednje vrijeme. Iako javnost i tabloidi obožavaju kritizirati taj slavni i kontroverzni par, čini se da je Općinsko vijeće Brightona odlučilo ozbiljno razmisliti o tome da paru oduzme njihove kraljevske titule - prema njihovu mišljenju, oni ih ne zaslužuju. 

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili

U gradu Brightonu građani su toliko ojađeni zbog novca koji im se porezom oduzima i daje kraljevskoj obitelji da su odlučili pokrenuti peticiju kojom bi se izglasalo ukidanje kraljevskih titula na teritoriju u nadležnosti njihova grada. 

Peticiju je zasad potpisalo oko 2000 ljudi, a Gradsko vijeće razmotrit će prijedlog sljedećih tjedana. Kako Brighton spada u pokrajinu East Sussex, upravo onu čiju titulu nose Harry i Meghan, građani su zaključili da oni ne žele imati takve predstavnike te cijelu stvar smatraju neumjesnom. 

Građani peticijom izražavaju stav da se u Sussexu ne bi trebale na službenim dokumentima navoditi nikakve kraljevske titule jer su krajnje nedemokratske i simboliziraju ugnjetavanje naroda koje provodi bogata elita. 

Harry i Meghan našli su se na posebno žestokom udaru zbog toga što su oni službeno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Osim zahtjeva da im se oduzmu titule, građani zahtijevaju i da gradonačelnik Brightona ne poziva članove kraljevske obitelji ni u kakve posjete. 

Podsjetimo, princ Harry dobio je titulu vojvode od Sussexa kada se oženio glumicom Meghan Markle, a time je postao tek drugi vojvoda od Sussexa u povijesti i prvi u posljednjih 175 godina. 

Zanimljivo je kako je ova peticija pokrenuta nakon što je javnost napala par zbog njihovih učestalih letova privatnim avionima i trošenja novca na besmislice. 

Slavni glumac godinama je skrivao veliku tajnu: "Da sam to ranije priznao, moj bi život bio jako ružan"