Meghan Markle i princ Harry ovoga su se ljeta navozili skupocjenim privatnim zrakoplovom.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa fotografirani su pri dolasku na jug Francuske, točnije u Nicu.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast! Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archiejem - 1 Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh

I dok je ponosna mama Meghan Markle u naručju držala 3-mjesečnog sina Archieja, tata Harry pobrinuo se da izlazak iz privatnog zrakoplova bude što brži i ugodniji.

Ovo je treći put u svega 8 dana da je kraljevski par unajmio privatni zrakoplov za odlazak na ljetovanje, ovoga puta u Francusku, i to samo dva dana nakon što su sa španjolske Ibize doletjeli u Veliku Britaniju.

Cessna Citation Sovereign ima bar za osvježenje te je opisana kao "vrhunac luksuza" od strane njezinog vlasnika, privatne tvrtke NetJets. Najam ovakvog zrakoplova stoji oko 20 tisuća funti.

Ne moramo niti govoriti da je kraljevski par po tko zna koji put uspio razbjesniti britansku javnost zbog skupoće ovih letova, ali i činjenice da sebe nazivaju "ekološkim ratnicima", no očito ne kada su u pitanju glamurozni odmori. Tada im ne smeta štetnost letova za okoliš.

"Iskreno, to je jako licemjerno. Princ ne može propovijedati o katastrofalnim učincima klimatskih promjena, dok privatnim zrakoplovom leti po svijetu", samo je jedan od komentara javnosti koja ističe i kako postoji čak 20 dnevnih komercijalnih letova za Nicu iz Velike Britanije za manje od 100 funti po osobi.

Također, tijekom odmora na španjolskom otoku, bračni par odsjeo je u kompleksu vila s pogledom na more, a čuvalo ih je britansko i španjolsko osoblje državne sigurnosti. Kraljevska obitelj odbila je komentirati koliko je to putovanje koštalo porezne obveznike, a sve kako bi vojvotkinja na posebni način proslavila 38. rođendan.

Pogađate, ostali članovi kraljevske obitelji uglavnom koriste jeftine aviokompanije za svoje letove, a to je nekad činio i sam Harry, kao i njegov stariji brat, princ William

Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje