To se putuje...

Pogledajte fotografije Meghan i Harryja koje su razbjesnile Britance treći put u svega 8 dana

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry ovoga su se ljeta navozili skupocjenim privatnim zrakoplovom.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa fotografirani su pri dolasku na jug Francuske, točnije u Nicu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 1 Pa što im je Nije prošlo ni dvije godine od njene smrti, a Harry i Meghan već su prekršili obećanje dano kraljici Elizabeti, evo što su sada izveli!

I dok je ponosna mama Meghan Markle u naručju držala 3-mjesečnog sina Archieja, tata Harry pobrinuo se da izlazak iz privatnog zrakoplova bude što brži i ugodniji.

Ovo je treći put u svega 8 dana da je kraljevski par unajmio privatni zrakoplov za odlazak na ljetovanje, ovoga puta u Francusku, i to samo dva dana nakon što su sa španjolske Ibize doletjeli u Veliku Britaniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Cessna Citation Sovereign ima bar za osvježenje te je opisana kao "vrhunac luksuza" od strane njezinog vlasnika, privatne tvrtke NetJets. Najam ovakvog zrakoplova stoji oko 20 tisuća funti.

Ne moramo niti govoriti da je kraljevski par po tko zna koji put uspio razbjesniti britansku javnost zbog skupoće ovih letova, ali i činjenice da sebe nazivaju "ekološkim ratnicima", no očito ne kada su u pitanju glamurozni odmori. Tada im ne smeta štetnost letova za okoliš.

"Iskreno, to je jako licemjerno. Princ ne može propovijedati o katastrofalnim učincima klimatskih promjena, dok privatnim zrakoplovom leti po svijetu", samo je jedan od komentara javnosti koja ističe i kako postoji čak 20 dnevnih komercijalnih letova za Nicu iz Velike Britanije za manje od 100 funti po osobi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Također, tijekom odmora na španjolskom otoku, bračni par odsjeo je u kompleksu vila s pogledom na more, a čuvalo ih je britansko i španjolsko osoblje državne sigurnosti. Kraljevska obitelj odbila je komentirati koliko je to putovanje koštalo porezne obveznike, a sve kako bi vojvotkinja na posebni način proslavila 38. rođendan.

Pogađate, ostali članovi kraljevske obitelji uglavnom koriste jeftine aviokompanije za svoje letove, a to je nekad činio i sam Harry, kao i njegov stariji brat, princ William

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +8 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene