Pomalo bizarno

Ne odustaje od tvrdnji da je on sin princa Charlesa i Camille, evo čime je sada to pokušao dokazati, a neki su mu i povjerovali

Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Simon Dorante-Day objavio je na facebooku nove navodne dokaze da je on sin princa Charlesa i Camille, točnije fotografije za koje tvrdi da sve jasno pokazuju.

Australski inženjer Simon Dorante-Day ne odustaje od bizarnih tvrdnji kako je upravo on tajno dijete britanskog princa Charlesa i vojvotkinje Camille Parker, a sada je objavio nove fotografije kako bi to pokušao i dokazati.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

55-godišnji Simon tako je na svom facebook profilu podijelio dvije vlastite i dvije Camilline fotografije, želeći ukazati na navodnu sličnost među majke i sina.

"Ako to ni sada ne možete vidjeti, onda ne vidite dobro", napisao je uz objavu.

Simon koji je i sam otac devetoro djece, prethodno je podijelio i neke njihove fotografije jer smatra da nalikuju na princa Charlesa, kao i na samu kraljicu Elizabetu u mladim danima.

Naime, on je uvjeren kako su Charles i Camilla dobili kada je njemu bili 17, a njoj 18 godina, što je malo čudno jer se njih dvoje tada zapravo još nisu ni poznavali, a vjeruje i kako su ga dali na posvajanje kuharici i vrtlaru koji su radili u palači. Oni su mu navodno u više navrata rekli da je zapravo kraljevski sin.

Po tom se pitanju čak obratio australskome Visokom sudu i podnio svu dokumentaciju u kojoj zahtjeva da se Charles i Camilla podvrgnu DNK analizi, a njegov zahtjev odbijen je već tri puta, a oni ignoriraju sva njegova pisma.

A nakon njegove najnovije objave na društvenim mrežama, naišao je i na podršku svojih istomišljenika.

"Oh, vidim sličnost, po meni je to sve jasno kao dan", "Moj Bože, sličnost je nevjerojatna, mislim da imate Charlesov nos", "Sličnost je neosporna, dokazi se jasno vide", napisali su mu neki od njih.

On tvrdi da bi sličnost bila još očitija da mu zubar u djetinjstvu nije izbrusio zube koji su bili identični članovima kraljevske obitelji, a također je rekao i da mu je boja očiju iz plave promijenjena u smeđu kada je imao osam godina i to kako bi izgledao manje "kraljevski".

Uz to je uvjeren kako je pokojna princeza Diana znala za njegovo postojanje i da je sama htjela objaviti njegovu priču u javnosti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene