Pedofilska afera u koju je uvučen princ Andrew se zahuktava.

Galerija


Posljednjih su se mjeseci tabloidi raspisali o pedofilskoj aferi u kojoj je ključni akter bio Jeffrey Epstein, pokojni milijunaš i osuđeni pedofil koji je podvodio i seksualno zlostavljao maloljetnice godinama. Epstein si je nedavno oduzeo život dok je čekao suđenje za seksualno iskorištavanje i trgovanje maloljetnicama u seksualne svrhe, no cijela priča nije završena. 

Vezani članci Meghan Markle i kraljica Elizabeta Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!" Princ Andrew (Foto: AFP) Mjesecima ga optužuju za seks s maloljetnicama, a on sada tvrdi da se tih djevojaka ni ne sjeća

Naime, Epsteinov je slučaj inkriminirao je i cijeli niz uglednika za koje postoji mogućnost da su s njime sudjelovali u podvođenju maloljetnica.

Bill Clinton, Donald Trump, Woody Allen, a i princ Andrew neki su od najitnimnijih Epsteinovih prijatelja, a šuška se da će se i nad njima provesti istraga o upletenosti u pedofilske seksualne skandale. Za sada se na meti medija najviše našao princ Andrew, samozatajni sin kraljice Elizabete i brat princa Charlesa. 

Buckinghamska je palača sve optužbe negirala, no teško je ušutkati mlade dame koje tvrde da su kao maloljetnice bile predane u ruke pohotnom princu da radi s njima što želi. 

Ovih se dana situacija dodatno zahuktala zbog informacija o tome da je princ redovito odlazio u vilu u kojoj je Epstein zlostavljao djevojke.

U medijima su se pojavile tvrdnje bivšeg člana posluge Epsteinove vile da je često viđao princa Andrewa u vili, pa čak i kada Epstein nije bio tamo. Princ se, kako tvrdi neimenovani izvor, u vili znao zadržati po nekoliko dana.

"Nisam ni u jednoj fazi ograničenog vremena koje sam proveo s njim vidio, svjedočio ili sumnjao u neko takvo ponašanje koje je nakon toga dovelo do njegova uhićenja i osude", kazao je ranije princ o slučaju Epstein, no u međuvremenu su još dvije mlade dame rekle kako su početkom 2000-ih spavale s princem te da je on znao da nemaju ni 18 godina. 

Iako se za sada čini kako Buckinghamska palača čvrsto štiti svog inkiminiranog člana, navodno princ Charles nije nimalo zadovoljan skandalom u koji se upleo njegov mlađi brat, a užasava se i pomisli da se protiv njega otvori službena istraga zbog pedofilije. 

Ella Dvornik na presladak način najavila prinovu u obitelji: "Više ljubavi, manje sna"