Bliski prijatelj kraljevske obitelji, Nicky Haslam otkrio je što princ Charles zapravo misli o svojoj snahi.

Galerija


Nakon što su Meghan Markle i princ Harry objavili rat medijima i podigli čak dvije tužbe protiv tri britanska tabloida, oglasio se blizak prijatelj princa Charlesa, Nicky Haslam, koji je otkrio što prijestolonasljednik zapravo misli o svojoj snahi Meghan i njezinoj problematičnoj obitelji. 

Vezani članci Meghan Markle Oglasio se član obitelji Meghan Markle i otkrio jedan šokantan detalj o njoj Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Charles je do sad u medijima bio prikazivan kao veliki prijatelj Meghan, čak ju je pratio i do oltara kada se udavala za Harryja. Navodno je bio voljan popuniti prazninu u njezinom životu koja je nastala kada je raskinula sve odnose sa svojim ocem Thomasom Markleom, a šuškalo se i kako je šarmantna Amerikanka Charlesu mnogo draža od Kate Middleton, odabranice njegova sina Williama. 

Ipak, sada Haslam tvrdi nešto potpuno suprotno. Princ Charles navodno je potajice zgrožen Meghaninom obitelji i stalnim skandalima koji ih prate. Amerikanki nije znao kako pristupiti jer je njezino podrijetlo u njegovim očima toliko "obično" da je jako dugo mislio kako neće imati baš niti jednu zajedničku temu. 

Haslam je potomak kraljice Viktorije, a njegova je obitelj generacijama usko povezana s Buckinghamskom palačom. Odrastao je s princom Charlesom te spada u njegov najuži krug prijatelja, pa su njegove riječi u britanskim medijima uzete ozbiljno. 

Otkrio je i kako je Charles bio presretan jer Thomas Markle nije došao na vjenčanje svoje kćeri. Osoba koja je u posljednje tri godine stvorila tolike probleme za Meghan i Harryja definitivno ne bi bila dobrodošla. 

Iako je bio dosta grub i prema Meghan nazvavši ju djevojkom jeftinog stila i groznog ukusa, pohvalio je Meghaninu majku Doriu i priznao kako je gospođa Ragland prava dama. 

Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja