Meghan Markle je sinu Archieju dala nadimak Bubba.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry trenutačno se nalaze na prvoj službenoj turneji u Africi na koju su poveli i sina Archieja, a objavljene su i prve snimke na kojima najslađi član kraljevske obitelji pozira za kamere.

Vezani članci Meghan Markle Meghan odlučila reći svoju stranu priče i to pred osobom kojoj se divi i za koju smatra da su srodne duše Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Princ Harry prkosi Kraljičinoj volji: Da bi umaknuo njezinu utjecaju, vodi obitelj na drugi kraj svijeta

Osim preslatkih snimki i fotografija, ovih je dana otkriven i nadimak koji je Meghan nadjenula svom prvorođenom sinu. Naime, kraljevski se par bio uputio do nadbiskupa Desmonda Tutua u Cape Townu, a sa sobom su poveli i Archieja. Harry mu je tom prilikom šaputao kako će upoznati biskupa, a kamere su snimile Meghan kako ga u jednom trenutku oslovljava s nadimkom Bubba.

Nadbiskup je bio oduševljen mladom obitelji i to nije skrivao.

"Moram vam reći da je ovo jako lijepo, lijepo je znati da ste stvarno nježni i brižni ljudi", rekao im je, na što mu je princ Harry rekao da se trude dati najbolje od sebe.

Nešto kasnije par se susreo s aktivisticom za ljudska prava Južnoafričke Republike Thandekom Tutu-Gxashe.

"Reci dobar dan, reci bok, Bubba", rekla je Meghan Archieju.

Meghan je rekla kako se najmlađi član kraljevske obitelji mora priviknuti na kamere u svom životu i dodala kako voli očijukati s damama i njima uvijek pridaje najviše pažnje te da voli istraživati sve oko sebe.

U Americi nadimak Bubba označuje skraćenicu od riječi "brother" koja znači brat i obično se daje dječacima. Nadimci u kraljevskoj obitelji nisu neuobičajeni, tako je princ George dobio nadimak Archie, dok on kraljicu Elizabetu zove "gan-gan" jer mu je teško bilo izgovoriti riječ "grandma", što na engleskom jeziku znači baka.

Meghan je također dobila nadimak Tungsten, koji u prenesnom značenju označuje snagu i izdržljivost, a nadjenuo joj ga je svekar iliti princ Charles. 

Kolinda Grabar-Kitarović uskočila u uski kostim pa naglasila uzak struk koji nikome nije promaknuo