Susan Boyle proslavila se 2009. godine u showu "Britain's Got Talent" i od tada se njezin život u potpunosti promijenio.

Galerija


Prošlo je 13 godina otkako je Susan Boyle (59) na pozornici showa "Britain's Got Talent" zapjevala pjesmu "I Dreamed A Dream" i zapanjila sve svojim prekrasnim glasom.

Vezani članci Susan Boyle (Foto: Profimedia) Ova je žena prije devet godina svojim talentom oduševila svijet. Vratila se, evo kako danas izgleda Slika nije dostupna PONOVNI SLOM - 'Ja sam jedini umjetnik koji treba remen!'

Život joj se tada promijenio gotovo preko noći i od siromašne kućanice postala je svjetska senzacija, a njezin audicijski nastup na YouTubeu ima stotine milijuna pregleda.

Iako joj je pobjeda u showu izmakla za dlaku, nakon toga je nastupala na pozornicama diljem svijeta i zaradila bogatstvo, no ostala je prizemna i nastavila raditi stvari po svome.

Glazbena karijera do sada joj je donijela zaradu od 22 milijuna funti, ali novcem se nikada nije razbacivala, piše The Sun.

I dok joj je novac omogućio da živi bezbrižno, također je bio i uzrok njezine svađe s bratom.

Susan i njezin brat Gerry nisu razgovarali dvije godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on prijetio kako će si oduzeti život ako mu ne da 50 tisuća funti.

Pjevačica je bratu navodno tijekom godina dala čak 400 tisuća funti, no njemu je smetalo što ona nije prekinula odnose s članovima obitelji koji su proširili glasine. Pomirili su se 2016. godine i od tada su u dobrim odnosima.

Susan i dalje živi u svojoj rodnoj kući u britanskom Blackburnu, a kupila je i susjednu kuću s kojom ju je spojila. Jednom se prilikom pokušala preseliti u luksuznu vilu koju je kupila, no teško joj je bilo prilagoditi se novom okruženju, pa se brzo vratila u svoj rodni dom.

Iako je ostala vjerna svojim korijenima, od pojavljivanja u showu drastično je promijenila svoj izgled. Danas ima puno elegantniji stil od onoga po kojem ju pamtimo, a podvrgnula se i tretmanu botoksa te je izgubila i dosta kilograma, što joj je pomoglo u borbi s dijabetesom.

O svojem ljubavnom životu Susan je prvi put progovorila kada je tijekom svoje turneje u hotelu u kojem je odsjela upoznala jednog američkog doktora.

"Otišli smo nekoliko puta na ručak, no ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo!

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''