Susan Boyle ime je koje svi znamo zbog njezina anđeoskog glasa, a popularna Britanka danas slavi rođendan.

Galerija


Susan Boyle prije desetak je godina nastupila u showu "Supertalent" te je britansku, ali i svjetsku javnost osvojila svojim anđeoskim glasom. Žena koja je svojim talentom iznenadila svijet danas slavi rođendan. 

Vezani članci Slika nije dostupna PONOVNI SLOM - 'Ja sam jedini umjetnik koji treba remen!' Slika nije dostupna Od sviranja po zagrebačkim ulicama do priznanja svjetske zvijezde!

Slavna Britanka posljednjih se godina potpuno promijenila, broji milijune funti na računu, a dobila je i brojne ljubavne ponude. Ipak, njezina je odluka da i dalje živi sama u istoj kući u kojoj je živjela i prije slave. Štedi novac i trudi se držati život daleko od očiju javnosti.

Nedavno je priznala kako je njezinoj golemoj slavi 2009. godine uvelike doprinio i glumac Ashton Kutcher. Boyle ističe kako se nije ni snašla prije nego što je prvi video njezina pjevanja postao viralni hit, a sve joj je postalo jasnije kada je vidjela da je objavu podijelio i Kutcher.

"Zaista nisam shvatila dokle je snimka otišla. Ne koristim računalo tako često, a kada sam vidjela Ashtonovu objavu na Twitteru, ostala sam bez daha", priznaje Susan.

Marljiva žena anđeoskog glasa bila je i sutkinja u talent showu u Velikoj Britaniji, a natjecatelje je odmah osvojila svojom jednostavnošću.

Trudi se da joj život bude što lagodniji i ne opterećuje se onime što joj bilo tko govori. Smatra da ima dovoljno zarade da bi do kraja života mogla lagodno živjeti.

Ženama diljem svijeta slomio je srce kad je priznao da je gay, a prošao je kroz pakao zbog prevelike slave