Nakon što su predstavljeni kandidati showa ''Plesa sa zvijezdama'', sada znamo i tko su njihovi partneri.

Galerija


Pripreme za show ''Ples sa zvijezdama'' u punom su jeku, a da zvijezde pokažu svoja najbolja plesna izdanja, pobrinut će se njihovi plesni partneri i koreografi.

Vezani članci Ecija Ojdanić i Sonja Kovač (Foto: Instagram) Ecija sasvim iskreno o Sonji: ''Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu, da si olakšam prolaz'' Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Show samo što nije počeo: Voditelji, žiri i plesači "Plesa sa zvijezdama" nikad spremniji za izlazak na pozornicu

Video kojim su najavljeni plesni parovi već je oduševio sve oni koji su ga vidjeli.

''Brutalan promo'', ''Jedva čekamo da show počne'', ''Najbolji promo video snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina, bravo'', ''Prekrasan promo'', samo su neki od komentara na prve plesne korake.

A 11 zvijezda koje su spremne pokazati svoje plesno umijeće su Viktorija Đonlić Rađa, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin, Davor Garić, Ana Vučak Veljača, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Josipa Pavičić, Ivan Šarić, Nives Celzijus i Damir Kedžo.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTubeu.