Isti scenarij kod svih

Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

Seks-skandali (FOTO: Instagram) Seks-skandali (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Seks-skandali (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Dara Bubamara (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Galerija

Poznate Srpkinje prave su maherice za pravljenje seks-skandala.

Skandal oko Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa doslovce je zapaprio ovim obiteljima, a u medijima podigao prašinu kao malo koji skandal u svijetu zabave. Veći skandal od ovoga bio je tek onaj kada je izašao video Severine i Milana Lučića. Bilo je u Hrvatskoj još nešto prašine oko Tine Katanić te posljednje golišave fotografije Severine, no to je sve mačji kašalj u odnosu na ono što se događa u našem susjedstvu.

Pogledaj i ovo Severina "Kakva žena!" Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

Naime, srpske pjevačice, starlete, glumice i TV voditeljice naprosto su svjesnije da treba igrati na seks. Iako sve one tvrde da su im fotografije i videa ukradeni, naprosto zvuči nevjerojatno da su baš sve imale isti scenarij, no činjenica je da je svaka od njih taj skandal na kraju okrenula u svoju korist.

Ovaj s Jelenom Karleušom zaista je otišao predaleko. Ovo više nije samo potencijalno razotkrivanje prevare, ovo je brutalno osvećivanje i rat koji ne bira sredstva. U ovom smo skandalu vidjeli doslovce sve – od mikro do makro.

Ipak, kada su Srpkinje u pitanju, prva među seksi mačkama koja je pokazala što sve može i zna – jest Suzana Mančić, legendarna loto djevojka čije su snimke izašle još u vrijeme dok su se filmovi gledali i na VHS kasetama. Kako ona radi ''one'' stvari, pokazala je čak dva puta.

Velika pornoafera bila je i ona kada je pjevačica Dara Bubamara bila sastavni dio svakog mobitela. Naime, njezine su golišave slike brzinom munje razmjenjivane preko društvenih mreža. Iako se tada govorilo da je riječ o fotografijama koje je Dara navodno slala ljubavniku, ona je tvrdila da ih je slala suprugu, s kojim često izmjenjuje takve fotografije.

TV voditeljica i glumica Sofija Rajović također je imala aferu s fotografijama, no ona je brzo reagirala i zaprijetila pravnim sredstvima svima koji objave slike.

Djeca srpskih političara također se zabavljaju snimajući seksi uratke. Naime jedan je srpski političar sve sile koristio da povuče s interneta snimku na kojoj je glavna akterica njegova kći. Riječ je o šestominutnom materijalu na kojem njegova kćerka zadovoljava, zamislite sada ovo, sina političara s druge političke strane. On je snimio kćer ''druge partije'', a onda video postavio na internet.

Nisu ovo jedini dokazi da tamošnju estradu seks zabavlja u toj mjeri da ga vole i drugima pokazati. Njih naprosto pali taj voajerizam, a koliko god se koja žalila da su fotografije ukradene, činjenica je da joj je nakon toga karijera otišla uzlazno. 

Naravno, ne zaboravimo i kazati da su im reality showovi puni seksa.

Dakako, da ne pomislite krivo. Nikoga mi ne osuđujemo što tko radi, već samo malo promišljamo što, kako i zašto!?

Činjenica je da je seks ponekad sredstvo za dolazak do cilja, a i činjenica je da je srpska estrada puna najdubljih dekoltea i najkraćih minica. Oni naprosto ''igraju'' na seks i za razliku od hrvatske estrade, oni su mnogo zanimljiviji, duhovitiji, seksepilniji, ali i, ruku na srce, sve to izgleda nekako prljavije i bez pretjeranog dostojanstva. Tko koga, teško je za reći. Lakše bi bilo zaključiti – svatko svakoga!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Screenshot) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) +5 Halle Berry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ova seksi scena nastala je prije čak 18 godina, a snimila ju je ljepotica koja i s 52 godine izgleda fantastično

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) +4 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Ognjen razljutio šefove, javila se i njegova supruga, a Jelena objavila fotografiju s Duškom iz Kine
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene