Hm?

Frontmen poznatog benda i njegova supruga viđeni na plaži, njezin trbuščić privukao puno pažnje, skrivaju li prinovu?

Behati Prinsloo Behati Prinsloo Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo - 1 Behati Prinsloo - 2 Behati Prinsloo - 3 Behati Prinsloo - 4 Adam Levine - 1 Adam Levine - 2 +0 Behati Prinsloo Galerija

Pjevač Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo viđeni su na plaži s dvoje djece, a pažnju je privukao naduti trbuh manekenke, je li trudna treći put?

Pjevač benda Maroon 5 Adam Levine i njegova dugogodišnja supruga Behati Prinsloo viđeni su na plaži u Mauiju zajedno sa svoje dvije kćerke,

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

Par je nesmetano uživao u ljetnim radostima s djecom, a popularni pjevač nosio je roze kupaće hlače i pokazao raskoš svog tijela bogatog tetovažama.

Ipak, svu pažnju privukla je njegova supruga i bivša Victorijina anđelica Behati. Manekenka je u dvodijelnom kupaćem kostimu smaragdne boje i šeširićem na glavi pravila društvo svojoj djeci, a svima je pažnju privukao njen naduti trbuh.

Prinsloo prema fotografijama izgleda trudno, a o ovoj vijesti nitko od njih se još nije oglasio pa nitko nije siguran je li manekenka do sada krila trudnoću, ili je u pitanju nešto drugo.

Behati i Adam upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni. Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Vylatisynom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama.

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty i Gio.

Čini se da par ima odličan odnos, a svojedobno je Levine iznenadio sve kada je otkrio koliko djece želi imati sa suprugom. "Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja", rekao je frontmen popularne grupe Maroon 5 pa stoga ne bi čudilo ako je ovom sretnom paru treće dijete na putu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +10 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene