Tužni prizori iz Beograda

Nikolina Pišek na posljednjem ispraćaju supruga nije uspjela obuzdati emocije, a uz nju je i Vidojev neutješni otac

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 2 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 6 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 4 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 7 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 8 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 9 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 10 +27 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 11 Galerija

Vidoje Ristović pokopan je na Novom groblju u Beogradu, a sprovodu su nazočile njegova udovica Nikolina Pišek Ristović, kćeri Matea i Una Sofija, otac Viktor Ristović s ostalim članovima obitelji i neka poznata lica.

Na Novom groblju u Beogradu održan je posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini i iza sebe ostavio suprugu Nikolinu Pišek Ristović i dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Ranije je bio dobro Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

Neutješna udovica Nikolina na sahrani nije uspjela zadržati emocije, a uz nju je stajao Vidojev otac Viktor Ristović, poznat i kao Miša Grof, koji se također potpuno slomio.

Sprovodu su nazočile i Vidojeve kćeri, Matea koju ima s bivšom suprugom Lanom i Una Sofija koju je dobio s Nikolinom, te ostatak uže i šire obitelji, kao i neka poznata lica, poput naše voditeljice i pjevačice Ide Prester.

Vidojev otac je nakon obdukcije otkrio kako je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a ona se od njega oprostila i emotivnom objavom na Instagramu uz njihove zajedničke fotografije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo objavio fotku s odmora s lijepom Georginom, ali ovaj put je pozornost ukrao jedan drugi detalj!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 +4 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u Miamiju mami uzdahe seksi izdanjima, a zasjenila je čak i slavnu bogatašicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene