''možda nam ništa nije rekao...''

Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

Vidoje Ristović Vidoje Ristović Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +8 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Galerija

Srpski mediji raspisali su se o navodnoj reakciji oca Vidoja Ristovića na smrt sina jedinca, a njegov prijatelj je prepričao jezivi razgovor koji su vodili prije tragičnog događaja.

Otac Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, koji je poznatiji kao Miša Grof, teško je podnio vijest o iznenadnoj smrti svojeg sina jedinca, piše Kurir.rs.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Ranije je bio dobro Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

Miša je prvi obaviješten o Vidojevoj smrti te je 10 minuta kasnije stigao na mjesto tragičnog događaja, na kojem je, prema pisanju srpskih medija, doživio živčani slom.

"Ljudi iz Hitne su ga pokušavali smiriti i pomoći mu da dođe k sebi, ali nije vrijedilo. Čak tri sata ga nisu mogli odvojiti od Vidojevog tijela. Sve vrijeme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas", ispričao je izvor za Kurir.

Oglasio se i prijatelj pokojnika, koji se prisjetio njihova jezivog razgovora prije tragičnog događaja.

"Mi smo ga savjetovali da pripazi malo više na sebe. Tijekom korone se baš udebljao, ali bio je veliki hedonist - uživao je u dobroj hrani, piću, cigarama. Volio je i tajlandske masaže. Koliko znam, imao je i koronu, moguće je da su sve to posljedice post-COVID-a, da je imao srčane probleme, a da nam nije ništa rekao o tome. Kad su mi javili da je Vidoje preminuo, prošla me jeza jer sam se sjetio jednog od naših posljednjih razgovora. Tada mi je, dok smo ručali, odjednom, iz čista mira, rekao: 'Ja ću umrijeti od hrane, pića'. Kao da je nešto predosjetio. Strašno", ispričao je Vidojev prijatelj za Alo.rs.

Podsjetimo, Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila njegova supruga Nikolina Pišek Ristović. Nikolina je u trenutku muževe smrti bila u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana. Prije toga je dala i svoju prvu izjavu povodom Vidojeve smrti.

"Grozno se osjećam, skoro da jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala", kazala je shrvana Nikolina za portal Republika.rs.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. On iz prvog braka ima i kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić i Michael Ben David Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 +9 Mia Dimšić - 1 Celebrity Predstavnik Izraela potezom prema Miji Dimšić razbjesnio fanove Eurosonga, a ona je sve iznenadila novim imidžom!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +1 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene