Velika tuga

Neutješna Nikolina Pišek oprostila se od svojeg Vidoja, objavila je njihovu zajedničku fotografiju i nekoliko emotivnih rečenica

Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +4 Nikolina Pišek Ristović - 1 Galerija

Nikolina Pišek Ristović oprostila se od Vidoja Ristovića posvetivši mu emotivnu objavu na svojem profilu na Instagramu.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović slomljena se srca oprostila putem društvenih mreža od svojeg pokojnog supruga Vidoja Ristovića i emotivnom objavom rasplakala svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović Težak period Shrvana Nikolina Pišek otvorila dušu prvi put nakon smrti supruga: "Ništa nije onako kako se čini..."

Nikolina je na profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira s Vidojem i koje prikazuju neke od njihovih najsretnijih obiteljskih trenutaka.

"Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…" napisala je Nikolina u emotivnoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

"Nikolina držite se, ova je tuga pregolema", "Bio je i ostat će poseban, tako ćemo ga pamtiti. Naš Vidoje", "Mirno putuj, Vidoje", "Tako mi je žao, srce mi se steže od tuge koju osjećaš. Znam da ti je teško, ali osjetim tvoju hrabrost na kojoj ti se divim. Moja najiskrenija sućut tebi i cijeloj obitelji", "Tuga velika", "Koliko ljubavi i koliko tuge. Primite moje saučešće", "Žao mi je zbog tvog gubitka, ali ljubav nikad ne umire", "Tuga do neba", "Prelijepo napisano", poručili su joj pratitelji uz brojne izraze sućuti.

Vidoje je preminuo u Beogradu prošli vikend, a njegov otac Viktor je nakon obdukcije za medije otkrio uzrok smrti.

"Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam je slomljeno! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića", rekao je s tugom u glasu Vidojev otac za Blic.rs pa dodao: "Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!"

Vidoje će biti pokopan na Novom groblju u Beogradu, a posljednji ispraćaj bit će održan u četvrtak, 12. svibnja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović +13 Nikolina i Vidoje Ristović Celebrity Starija kći i bivša žena Vidoja Ristovića od njega su se oprostile dirljivom porukom, a mlađa još ne zna za smrt oca?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +19 Mia Dimšić Celebrity Ne stišavaju se reakcije na Mijin nastup, a oko jedne stvari se baš svi slažu: "Obzirom koje i kakve pjesme su prošle..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene