Meghan Markle sina je rodila u luksuznoj londonskoj bolnici Portland.

Galerija


Unatoč nadanjima vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja da će njihov sin biti rođen u njihovu novom domu u Frogmore Cottageu, otkriveno je kako je ipak na svijet stigao u luksuznoj londonskoj bolnici Portland.

Vezani članci Meghan Markle Slavna sportašica objavila dirljivo pismo o svojoj prijateljici Meghan poslije intervjua koji je vruća tema medija Meghan Markle i princ Harry I stručnjaci se oglasili o intervjuu Meghan i Harryja, uglavnom ih nisu štedjeli: "Ovo je bila predstava od početka do kraja"

Meghan je u bolnicu stigla u nedjelju kasno navečer, a dječak je rođen u ponedjeljak rano ujutro, piše The Sun.

I dok novopečeni roditelji nisu nikad službeno otkrili svoj plan poroda, kružile su glasine da će Meghan u slučaju porođaja u bolnici odabrati bolnicu Frimley Park u Surreyju, no i to se pokazalo netočnim.

Meghan je zbog komplikacija rodila u bolnici Portland, koja slovi za jednu od najluksuznijih u Londonu, gdje je između ostalih rađala i njezina prijateljica, modna dizajnerica Victoria Beckham.

Cijena porođaja iznosi 200 tisuća kuna, a pacijenticama se za doručak i ručak poslužuje jastog, na zahtjev se mogu dobiti i pjenušac, kolijevka s baldahinom, posluga u sobu i luksuzni slatkiši koji stoje na raspolaganju svim posjetiteljima i članovima obitelji. Cijena svake dodatne noći provedene u Portlandu iznosi 10.680 kuna.

"Kod nas se osjećate kao da ste na odmoru. Nakon dva ili tri dana osjećate se dobro i fit. Dovoljno je da uzmete magazin Hello! i pogledate tko su bili naši pacijenti. Neki su potrošili i do 500 tisuća kuna. Posjećuju nas i arapske princeze", izjavila je jedna od bivših direktorica Portlanda Janene Madden.

Osim Meghan i Victorije u istoj su ustanovi rodile i Liz Hurley, Jools Oliver, vojvotkinja od Yorka i brojne druge dobrostojeće majke koje su izdvojile stotine tisuća funti za dolazak svojih potomaka na svijet.

Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo