Cijena? Ma sitnica!

Šampanjac na zahtjev, jastog za ručak ili večeru? Sve to nudi bolnica u kojoj je Meghan Markle rodila sina

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bolnica Portland (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Bolnica Portland (Foto: Profimedia) Bolnica Portland (Foto: Profimedia) Bolnica Portland (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle sina je rodila u luksuznoj londonskoj bolnici Portland.

Unatoč nadanjima vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja da će njihov sin biti rođen u njihovu novom domu u Frogmore Cottageu, otkriveno je kako je ipak na svijet stigao u luksuznoj londonskoj bolnici Portland.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je u bolnicu stigla u nedjelju kasno navečer, a dječak je rođen u ponedjeljak rano ujutro, piše The Sun.

I dok novopečeni roditelji nisu nikad službeno otkrili svoj plan poroda, kružile su glasine da će Meghan u slučaju porođaja u bolnici odabrati bolnicu Frimley Park u Surreyju, no i to se pokazalo netočnim.

Meghan je zbog komplikacija rodila u bolnici Portland, koja slovi za jednu od najluksuznijih u Londonu, gdje je između ostalih rađala i njezina prijateljica, modna dizajnerica Victoria Beckham.

Cijena porođaja iznosi 200 tisuća kuna, a pacijenticama se za doručak i ručak poslužuje jastog, na zahtjev se mogu dobiti i pjenušac, kolijevka s baldahinom, posluga u sobu i luksuzni slatkiši koji stoje na raspolaganju svim posjetiteljima i članovima obitelji. Cijena svake dodatne noći provedene u Portlandu iznosi 10.680 kuna.

"Kod nas se osjećate kao da ste na odmoru. Nakon dva ili tri dana osjećate se dobro i fit. Dovoljno je da uzmete magazin Hello! i pogledate tko su bili naši pacijenti. Neki su potrošili i do 500 tisuća kuna. Posjećuju nas i arapske princeze", izjavila je jedna od bivših direktorica Portlanda Janene Madden.

Osim Meghan i Victorije u istoj su ustanovi rodile i Liz Hurley, Jools Oliver, vojvotkinja od Yorka i brojne druge dobrostojeće majke koje su izdvojile stotine tisuća funti za dolazak svojih potomaka na svijet.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene