Super raspoloženi!

Mia Dimšić u ultrakratkoj haljinici pokazala noge, a pozirala je u neočekivanom društvu našeg legendarnog glazbenika!

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +0 Mia Dimšić - 1 Galerija

Mia Dimšić i Stanko Šarić pozirali su zajedno na crvenom tepihu dodjele Porina koja se ove godine odvija u Osijeku.

U Osijeku se večeras održava svečana dodjela diskografske nagrade Porin, a među prvim glazbenicima koji su stigli na crveni tepih dvorane Gradskog vrta bila je i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mia Dimšić otkrila i želje! Rođendansko slavlje Mije Dimšić: Evo koji je dugogodišnji san pjevačica ispunila!

Mia je za svečanost odabrala ultrakratku crnu haljinu u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, a pozirala je u društvu legendarnog kolege i člana Najboljih hrvatskih tamburaša Stanka Šarića. Oboje su dobro raspoloženi pozirali pred okupljenim fotografima, a Mia nije skidala osmijeh s lica.

Mia će Hrvatsku na Eurosongu predstaviti s pjesmom "Guilty Pleasure", kojoj kladionice zasad nažalost ne predviđaju veliki uspjeh, no ona je sigurna u sebe.

"Nisam se dugo osjećala kako sam se osjećala u vezi ove pjesme, ne samo kad smo je uradili, nego i kad smo obradili produkciju u studiju. Nakon studija se sjećam da nisam mogla zaspati taj dan do tri ujutro jer sam toliko bila uzbuđena. A onda kad je došla koreografija, jednostavno se sve potrefilo, i ekipa, i ljudi, tako da sam ja znala da, bez obzira na plasman, da ja iza ovoga stojim", otkrila je Mia u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Izbor za pjesmu Eurovizije ove se godine održava u Torinu od 10. do 14. svibnja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +1 Pamela Anderson (Foto: AFP) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda sin Pamele Anderson, ocu je slomio srce i malo više od toga, a ona ne krije koliko je ponosna njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene