50-godišnja Jennifer Aniston pridružila se Instagramu, a prvom fotografijom srušila je internet.

Galerija


Prije točno dva dana Jennifer Aniston slomila je internet.

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston u izdanju u kakvom je baš i ne viđamo, ona i najbolja prijateljica nasmijale fanove do suza Prijatelji (Foto: IMDB) Legendarni "Prijatelji" napunili 25 godina: Jeste li se i vi smijali avanturama slavne šestorke?

Slavna glumica tada se napokon pridružila društvenoj mreži Instagram, a za prvu objavu strateški je odabrala selfie sa svojim kolegama iz legendarne serije "Prijatelji", koja ju je vinula u zvjezdanu orbitu.

Tako su se uz 50-godišnju glumicu na fotki našli i Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Matthew Perry.

"Sada smo prijatelji i na Instagramu. Bok, Instagram", napisala je glumica uz objavljenu fotografiju i time zapalila društvene mreže.

Jennifer već ima 11,3 milijuna obožavatelja, a oduševila je i drugom objavom, snimkom na kojoj se pravi kako razbija mobitel. "Kunem vam da nisam planirala ništa slomiti. Hvala vam na predivnoj dobrodošlici", stoji u opisu snimke na kojoj plavokosa glumica živčano razbija mobitel zbog popularnosti na Instagramu.

Ipak, sve je ostalo u sjeni toga da su obožavatelji primijetili nešto jako sumnjivo na fotografiji kojom je probila led na društvenim mrežama.

Naime, na stolu pored kojeg slavni "Prijatelji" poziraju stoji mobitel na kojem se nalazi nešto bijelo, a nije dugo trebalo da krenu šale kako se nisu niti potrudili sakriti kokain. Drugi su pak na ekranu tog istog mobitela vidjeli odsjaj i tako su počele teorije zavjere.

"Jennifer Aniston priključila se Instagramu. Prva objava? Ona i ostatak ekipe 'Prijatelja' šmrču kokain s ekrana mobitela", našalio se jedan korisnik Twittera, no glumci se nisu oglašavali.

Prije nekoliko mjeseci isto se dogodilo slavnoj skupini Spice Girls, no četvorka se odmah oglasila kako je u pitanju odsjaj svjetla, a nipošto neka zabranjena supstanca. 

I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti