Kakvo tijelo!

Viktorija Rađa prije 15 godina je osvajala modne piste, a sudeći po fotkama koje su se pojavile ona zaista ne stari!

Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Viktorija Rađa nekoć je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki, a sudeći po fotkama starima 15 godina, malo se promijenila.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (54), 43-godišnja Viktorija još se danas bavi manekenstvom i snima kampanje za domaće brendove, a pojavile su se fotografije s jednog showa stare 15 godina.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Viktorija je u to vrijeme žarila i palila domaćom manekenskom scenom, a obzirom na fotke, ne čudi zbog čega su svi uzdisali za domaćom ljepoticom. Rađa je na reviji u Splitu pistom prošetala u bijeloj kombinaciji koja je otkrila njezinu savršenu liniju, a zaista se može reći da se do danas malo promijenila.

Bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a Viktorija je već tada imala titulu Miss Dalmacije te je sa menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Između para je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i dok je ovaj bio još u pelenama, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

Glazbenu karijeru Viktorija je ostavila u prošlosti, a otkako je upoznala supruga košarkaša Dina Rađu posvetila se braku i obitelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene