neki su ostali bez teksta

Viktorija Rađa pozirala u bikiniju pa sve zadivila isklesanim trbušnjacima: "Mala, kaj se praviš važna?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija Rađa je na Instagramu objavila fotografiju s plaže i oduševila pratitelje izgledom u bikiniju.

Viktorija Rađa (44) slovi kao jedna od najzgodnijih Splićanki, a laskavu titulu potvrdila je i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina podijelila je fotku sa sunčanja na kojoj nosi minijaturni bikini na kojoj su u prvom planu njezini isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

"Mala, kaj se praviš važna s tim trbušnjacima?!" komentirala je bivša Divasica Martina Štritof te joj poručila i da je zgodna, a prizor je većinu Viktorijinih pratitelja ostavio bez teksta pa su joj samo lijepili emotikone vatrice i zaljubljene smajliće.

Viktorija je i u svojim Storyjima objavila nekoliko fotki na kojima nosi isti, i još jedan sličan bikini, a na njima je potvrdila i da izgleda jednako dobro iz različitih uglova.

Nedavno je pokazala i kako izgleda bez trunke šminke, a tada je poslala i važnu poruku drugim ženama kojom je također oduševila pratitelje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Mirjana Karanović (FOTO: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene