Lejla i Tarik Filipović komentirali su potez svoga sina o kojem je progovorila nepoznata žena na svom profilu na Facebooku.

Galerija


Lejla i Tarik Filipović ne kriju ponos nakon što je nepoznata žena u objavi na Facebooku pohvalila njihova starijeg sina i način na koji su ga odgojili. 

Vezani članci Lejla Filipović Naša bivša misica obara s nogu i više od dva desetljeća nakon skandaloznog izbora na kojem joj je oduzeta kruna Lejla i Tarik Filipović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell) Zaljubili su se na kavi, a danas su najljepši hrvatski par: Dirljiva Tarikova posveta Lejli topi srce

"Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Nitko ni da bi pomislio ustati. Jedan ga dječak pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan", napisala je. 

Ubrzo su se supružnici oglasili o tome na svojim Instagram storyjima. "Vi ste nama uljepšali dan. Srce kao kuća", napisala je Lejla i stavila hashtag ponosna mama. 

"Mala gesta našeg dječaka, meni kao tati puno srce i pune oči suza", napisao je Tarik.

Inače, Lejla je od 2007. u braku s Tarikom te imaju sinove Armana i Dinu. Bivša misica u prvom braku s Dadom Majolijem dobila je sina Dinu, koji je prošle godine proslavio 17. rođendan, a Filipović se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete. 

"Klinci rastu, zdravi smo i to je jedino važno. A recepta za ljubav nema, kao što je nitko nije uspio ugurati u definiciju. Ljubav mijenja oblike, ali zato poštovanje, razumijevanje i kompromis moraju biti kao najčvršći temelji", rekao nam je Tarik prošle godine u intervjuu o svom braku dugom 13 godina te o djeci. 

Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem