Pogledajte kako je kći Anice i Roberta Kovača Leticija izgledala na proslavi svojeg 18. rođendana.

Galerija


Najstarija kći Anice i Roberta Kovača Leticija proslavila je svoj 18. rođendan. 

Vezani članci Robert i Anica Kovač Pogledajte kako su Vatrene bodrile njihove bolje polovice 2008. godine, neke su od djevojaka postale supruge, a neke su već odavno bivše Anica Martinović (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Vatrene na glavnom zagrebačkom trgu čeka jedna od najljepših Hrvatica i supruga bivšeg Vatrenog!

Tim je povodom održana i proslava koja je okupila neke poznate Hrvatice, među ostalima i Ivu Todorić, koja je u svojim Storyjima na Instagramu objavila fotku sa slavljenicom.

Leticija je rođendan proslavila u elegantnoj haljini sa šljokicama i jasno je da je od mame naslijedila stil, ali i ljepotu, no za razliku od nje, koja je već godina vjerna kratkim frizurama, njeguje dugačku plavu kosu.

Inače, bivša misica i nogometaš, koji su o braku od 2001. godine, uz Leticiju imaju i kćer Viktoriju te sina Marka.

Podsjetimo, Anica je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, a Anicu i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

Severina nakon provale u njezin stan u potresnoj izjavi priznala što joj najteže pada: "To se ne može nikad nadoknaditi"

Ella Dvornik pokazala unutrašnjost svojeg novog doma, pažnju krade detalj koji je posvetila pokojnom ocu