Anica Kovač spremno je pozirala fotografima koji su je u centru Zagreba uhvatili dok se šetala u društvu prijateljice.

Galerija


Bivša misica Anica Kovač iskoristila je vikend za šetnju s prijateljicom u centru Zagreba. Spremno je pozirala fotografima, a sudeći po fotkama bila je sjajno raspoložena te se cijelo vrijeme smiješila.

Vezani članci Katarina Baban Kojih se božićnih običaja pridržavaju poznati Hrvati: Tko danima priprema hranu, a tko je stručnjak za bakalar? Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Tko se sjeća tog trenutka? Evo kako je izgledala Anica Kovač kad su je 1995. proglasili za prvu pratilju Miss svijeta

Anica je na sebi imala ležernu kombinaciju koja je sjajno iscrtavala njezinu besprijekornu liniju, a cijeli stil je naglasila zlatnim naušnicama te crnom torbicom.

Podsjetimo, davne 1995. godine na izboru za Miss Hrvatske pobijedila je Anica Kovač, koja je odlično prošla i na izboru za Miss svijeta, na kojem je proglašena prvom pratiljom. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti. Anicu Kovač i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

Anica je inače u braku s Robertom Kovačem, s kojim ima troje djece.

Meghan nije bila na sprovodu princa Philipa, ali je pripazila ipak da sve ne prođe bez nje, evo koji je potez povukla

Pojavile se Severinine fotke stare 16 godina, pogledajte kako se pjevačica snašla na modnoj pisti