Brutalne fotke!

Naša najseksi plesačica i hrvatski zet uhvaćeni baš poput holivudskih zvijezda: "Izazovi na sve strane, a on za poželjeti!"

Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +4 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme objavila je na Instagramu nove fotografije sa svojim partnerom Pedrom Soltzom s kojim pleše u showu "Ples sa zvijezdama".

Valentina Walme iz emisije u emisiju showa "Ples sa zvijezdama" plijeni veliku pažnu svojim plesnim umijećem, ali i atraktivnim izgledom pa ništa drugačije nije bilo ni u osmom izdanju hit-showa.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Valentina je mentoricu jednom od najseksepilnijih muškaraca svijeta i suprugu naše manekenke Iris Cekuš, Pedru Soltzu s kojim se i više nego odlično slaže.

"Bez paprazza, molimo! Kako se vama svidjela naša cha cha? Nama je bila top! Izazovi na sve strane, a Pedro je partner za poželjeti! Hvala ti što mi vjeruješ!", napisala je Valentina uz njihove fotografije koje je objavila na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Brutalnee fotkeee", "Wow", "Super ste", "Ma vi ste divna, a parner ima južnjačku toplinu i muškost", "Vas dvoje ste toliko slatki, ali i plešete bravo. Pedro je tak simpa u toj svojoj skromnosti", "Divni naši", "Wow, wow i wow", "Najbolji", "Razvalili", "Najbolji i najljepši", "Ja se svaki put zaljubim u vas", poručili su im obožavatelji u komentarima.

Valentina je inače u sretnoj vezi s glumcem Markom Petrićem kojeg također gledamo kao kandidata u "Plesu sa zvijezdama", a gledatelji su imali priliku uživati i u njihovoj zajedničkoj izvedbi kada je došlo do zamjene partnera.

Njihov paso doble oduševio je članove žirija koji su im dali visokih 36 bodova i pobjeda im je izmakla da dlaku, a nastup su začinili i strastvenim poljupcem na pozornici.

Kod oboje su se dojmovi dugo slijegali, a Valentina se o svemu oglasila na svojem Instagramu.

"Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć", napisala je uz fotke na kojima pozira s Markom, pa se zavalila svima koji su se pobrinuli za njihov izgled u emisiji.

"Marko hvala tebi što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvati ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!" dodala je.

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milena Matić i Frano Lasić Celebrity Naš glumac šokirao svojim najnovijim fotografijama, obožavatelji u nevjerici provjeravali je li to zbilja on: ''Ovo nije istina...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene