Nešto drugačije!

Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 4 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Galerija

I za treću emisiju showa Ples sa zvijezdama Maja Šuput pripremila je modnu kombinaciju o kojoj će se pričati do sljedećeg puta.

Da se u ulozi voditeljice showa ''Ples sa zvijezdama'' Maja Šuput odlično snašla jasno je kao dan, no ona svaku emisiju dodatno začini i svojim modnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 Što kažete na frizuru? Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

Iako nam je dosad priredila sve i svašta, nikad se ne zna što novo od nje očekivati, pa je i ovoga puta priredila pravo iznenađenje. Naime, pojavila se u odijelu što stvarno imamo rijetko priliku vidjeti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U emisiji ranije gledali smo je u dugoj crnoj haljini sa zanimljivim dekolteom, a u prvoj emisiji pojavila se u elegantnoj haljini dostojnoj Hollywooda. 

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +13 Jelena Perić i Marko Mrkić - 7 inMagazin Naša influencerica koju prati preko milijun ljudi otvorila dušu o odrastanju: ''Bilo je tu i bolesti, prolazile smo kroz svašta...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene