Imaju veliku vijest!

Lijepa Paula objavila video s ozlijeđenim partnerom, pa sve nasmijala do suza: "Slomit ćeš čovjeka do kraja!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 2 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 1 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +3 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Paula Jeričević oglasila se prije povratka u show "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s Filipom Vidovićem, koji se prije dvije emisije ozbiljno ozlijedio.

Plesačica i mentorica showa "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević oglasila se na društvenim mrežama nakon što je prije dvije emisije njezin partner Filip Vidović ozlijedio nogu te otkrila kako se trenutačno osjećaju i mogu li im se navijači i gledatlji nadati u večerašnjem izdanju.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević, Filip Vidović i Maja Šuput Maja k'o Maja! Maju je zanimala samo jedna stvar vezana za svadbu naše mentorice koja se udala prije dva dana!

"Imam puno masnica, sve me boli, ali vjerojatno puno manje nego njega. Gledajte nas danas i podržite jer su ovo bolovi koje želimo osjećati neko vrijeme", napisala je Paula uz video s treninga koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

"Pa slomit ćeš čovjeka do kraja", komentirao je jedan od njezinih pratitelja koje je objavljenim video do suza nasmijala.

Filip i Paula zbog njegove ozljede nisu nastupili u prošloj emisiji.

"Imao sam sreće jer se prošle nedjelje nije ispadalo. To je velika sreća u nesreći. Noga je bolje, polako napreduje, kud me noge nose to ćemo vidjeti. Plan je taj da prije svakog treninga imam terapiju, i da prije svakog treninga stavim bandažu obavezno'', izjavio je Filip uoči emisije za In magazin.

Ova glumačka zvijezda i njegova mentorica, kliknuli su ne samo na podiju, već i u prijateljstvu, a odlično se slažu, otkrivaju, i Filipova Nataša i Paulin Filip. I ne skrivaju koliko finale showa priželjkuju:

''Ne mogu to ni skrivati, jako bi voljela da dođemo do finala, ne samo zato što je onda to jako cool vikend, nego zbog njega, jako lijepo pleše, i sve što mu novo dajem, proživljava s jednakim veseljem i samo želim da odradi sve plesove'', zaključila je Paula.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 +4 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije lako skinuti pogled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively Blake Lively +0 Blake Lively Celebrity Tepaju joj da je najljepša plavuša, a za ovako kratku opravicu i izlazak bez zgodnog muža dugo se nije odvažila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene