Objavila i rijetku fotku!

Ljepotica koju gledamo u našem hit-showu oduševila urnebesnom šalom na račun svojeg zaručnika!

Paula Jeričević Paula Jeričević Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević Paula Jeričević Paula Jeričević Paula Jeričević Paula Jeričević In Magazin: Paula Jeričević - 1 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +7 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Paula Jeričević podijelila je fotografiju sa zaručnikom, s kojim je već 10 godina, i otkrila da će uskoro promijeniti prezime!

Naša plesačica Paula Jeričević i ove je godine mentorica u showu ''Ples sa zvijezdama'', a svoje plesno umijeće i nove koreografije gledateljima predstavlja s našim glumcem Filipom Vidovićem.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 1 U nedjelju završnica! Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

A na svojem profilu na Instagramu podijelila je predivnu fotografiju sa zaručnikom Filipom Tonkovićem, s kojim je u vezi već 10 godina, a nedavno se par i zaručio.

U intervjuu za DNEVNIK.hr nedavno je podijelila anegdotu oko datuma vjenčanja.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostati jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu!" otkrila je.

Osim datuma vjenčanja, Paula je sad skrenula pozornost i na zaručnikovo prezime, pa se našalila na njegov račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

''Nisam na kraju našla dečka koji se preziva Ner pa ću se morat zadovoljit s Tonković vrlo uskoro'', napisala je Paula u opis fotografije i nasmijala pratitelje.

Filip Vidović ozlijedio se u prošlotjednoj emisiji Plesa, pa ovog vikenda on i Paula neće nastupati, nego će ostatak kolega bodriti iza kamera, a podrška će im biti itekako potrebna jer za uskrsni specijal emisije svi parovi mijenjaju partnere.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene