Konačno!

Maja objavila fotku s Mešinom, ne zna se tko je zgodniji, a evo što je sve zaintrigiralo: "Ja njemu prva, on meni drugi, ali tko broji?"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput, Marko Grubnić i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput dobila kobasicu Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +7 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografiju s Igorom Mešinom pa zaradila tisuće lajkova i komentara na račun izgleda.

Maja Šuput i Igor Mešin zablistali su u osmoj emisiji hit-showa "Ples sa zvijezdama" u svojim voditeljskim ulogama, a da to bude tako pobrinuo se modni stilist Marko Grubnić koji ih je besprijekorno dotjerao.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja je njihove fotografije objavila na svom profilu na Instagramu, za koje su u kratkom roku dobili niz komplimenata, a svima se svidio novi detalj na Igor, dioptrijske naočale s kakvima ga dosad nismo imali prilike vidjeti.

"Nakon toliko godina ja sam njemu prva, on meni drugi, ali tko broji??? Bitno da smo kao par baš top", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Sjajna slika, veoma elegantni", "Baš ste medeni", "Odlično", "Igor se pomladio od prve epizode", "Top ste, daaa", "Odlična kombinacija, odlično ti stoji", "Baš neobično, jako lijepo", dio je komentara koje su dobili.

Maja se u osmoj emisiji pojavila u plavom kombinezonu gdje je u oči upadao dekolte, s prorezima na trbuhu, a donji dio posebno je bio zanimljiv.

Pjevačica ne skriva koliko je oduševljena suradnjom sa svojim prijateljem Grubnićem na ovakvim projektima, a jednom mu je prilikom posvetila i posebnu objavu na društvenim mrežama.

'Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić'', napisala je za njega tada, a čini se da je njegov talent osvojio i Mešina.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić +5 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene