Ni nenad nije vjerovao

Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput +9 Igor Mešin i Maja Šuput Galerija

Bojana Gregorić Vejzović u večerašnjoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'' iznenadila je Maju Šuput jednim poklonom.

Još jedno iznenađenje u kojem se nalazi neki prehrambeni proizvod dočekalo je voditeljicu ''Plesa sa zvijezdama'' Maju Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Naime, Bojana je spominjala kulen i kobasice, a Maja ju je na to podsjetila. Potom je Bojana iznenada Maji predala kobasicu koju je ukrasila bijelom mašnom, a publika je prasnula u smijeh i počela pljeskati.

''Igor i ja nikad nismo dobili ni kulen ni kobasicu, pa čisto da znaš da se sjetiš…'' započela je Maja, a Bojana je na to rekla ''Ja znam to…'' i izvukla kobasicu.

Maja je na to rekla da kobasicu preda njezinu suprugu Nenadu u publici, a potom je zaplesala s Gordanom i pozvala gledatelje na glasanje.

Podsjetimo, Maja je u jednoj od emisija imala i nezgodu s tortom, koja joj je uništila haljinu koju je nosila. 

Ivana Čuljak je u showu Maji poklonila tortu, koju je voditeljica odlučila ponijeti kući, međutim "zahvaljujući" Asimu, koji ju je odlučio prepasti, slastica je završila na Majinu tijelu i haljini, a zbunjena Maja brzo je zatražila reklame i otrčala iza pozornice da se presvuče.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +19 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +21 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene