Ima i najdražu pjesmu!

Albinin partner ne krije da je njezin veliki obožavatelj: ''Sviđa mi se u kojem smjeru ide, definitivno je osvježenje!''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 1 Albina Albina Albina Albina +11 Albina Galerija

Mario Ožbolt mentor je u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s Albinom Grčić, a čiji rad itekako prati na domaćoj glazbenoj sceni.

Nagrađivanog i talentiranog plesača Marija Ožbolta i ove godine gledamo u ulozi mentora u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s našom poznatom pjevačicom Albinom Grčić.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Albina iza sebe ima već ponešto plesnog iskustva, no kako bi on ocijenio njezin talent i predanost prvim zadacima koji su bili pred njima?

"Albina je perfekcionist! Od prve probe mi je pokazala da želi sto puta ponoviti pokret što je jako bitno u plesu da sjednu stvari. Iznimno je talentirana i ima velik potencijal za napredak. Siguran sam da će u ovome showu pokazati svaki karakter plesa i uživati u svakom nastupu", smatra Mario.

Otkrio nam je i je li možda njezin glazbeni obožavatelj, zna li njezine pjesme?

"Pratim ju na sceni i sviđa mi se u kojem smjeru ide. Definitivno je osvježenje! Znam sve, ali najviše pjevam na probama i prije izlaska na podij novi singl “Noću” na što se ona smije, baš je zarazna pjesma", otkrio nam je Mario.

U showu sudjeluju njegovi talentirani kolege i brojne zvijede, a evo koga Mario smatra najvećom konkurencijom, a s kojim se plesačkim parom najviše povezao.

"Nisam osoba koja gleda na konkurenciju. Najviše mi je u fokusu Albina, njezin napredak i guštanje u plesu", zaključio je.

Njihove nastupe iz emisije u emisiju ocjenjuje žiri u sastavu Igora Barberića, Larise Lipovac Navojec, Franke Batelić i Marka Cibocija. Čijih se komentara najviše pribojava?

"Ne bojim se ničijih komentara. Smatram da su komentari konstruktivni te da se može iz njih izvući u kojem smjeru više raditi na treningu", izjavio je Mario.

Iza njega je bogata i uspješna plesna karijera, a evo što je po njegovom mišljenju najljepše u poslu jednog profesionalnog plesača.

"Velika je čast i privilegija biti trenutno u nekakvom pozitivnom balončiću s obzirom na okolnosti. Ovaj show daje priliku profesionalnim plesačima da rade ono što vole i da pokažu što su cijeli život odrađivali u dvorani i na natjecanjima. Najljepši dio mi je upravo taj gdje guštaš u plesu i još si okružen s prekrasnim ljudima koji dijele tvoju strast prema plesu", zaključio je Mario.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene