Što vi kažete?

S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 1 Albina Grčić Albina ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 1 Albina +9 Albina Galerija

Albina Grčić i Mario Ožbolt su u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli ples bachatu.

Albina Grčić i njezin partner Mario Ožbolt u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" ugrijali su atmosferu u studiju izvevši zavodljivi latino ples bachatu.

Pogledaj i ovo Mario Ožbolt, Albina Bome transformacija! Albina pokazala novu frizuru, je li se stvarno odlučila na tako drastičan potez? "Kako ti samo dobro stoji. Cukarin!"

Albina je blistala u kratkoj ružičastoj haljiniciu kojoj je izgledala prekrasno te je istaknula svoju vitku liniju. 

Članovi žirija zaključili su da joj je nedostajalo malo strasti i senzualnosti, ali da joj kretanje na pozornici jednostavno dobro ide, a ona je priznala da je zadovoljna nastupom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Iako se nikad nisam profesionalno bavila plesom, kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom na to da je i to umjetnost, poput glazbe. Okušala sam se nekoliko puta i u plesu, a kako sam voljela oponašati svjetske dive, uvijek bih spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje). Od malih nogu pratim show 'Ples sa zvijezdama', a otada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hm", izjavila je Albina za DNEVNIK.HR uoči početka nove sezone showa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Lošić Jelena Perić Vlatka Pokos Albina +30 Albina Celebrity Prisjetili smo se plesnih izdanja prve epizode showa koji je oduševio publiku, pogledajte kako su se snašle naše ljepotice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene