Nije mu još odgovorila

Seksi kombinezon s neobičnim detaljem spasio je Maju nakon incidenta, a evo i što joj je poručio "krivac" Asim!

Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Galerija

Asim Ugljen obratio se Maji Šuput nakon nezgode s tortom i haljinom iz koje se morala presvući u rezervnu kreaciju.

Peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" zasigurno će voditeljici Maji Šuput ostati još neko vrijeme u sjećanju i to zbog nezgode s tortom i haljinom za koju je glavni "krivac" bio Asim Ugljen.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Konačno! Maja objavila fotku s Mešinom, ne zna se tko je zgodniji, a evo što je sve zaintrigiralo: "Ja njemu prva, on meni drugi, ali tko broji?"

No, Maja se uz pomoć svog tima i modnog stilista Marka Grubnića brzo snašla i presvukla u drugu kreaciju koja je spasila stvar.

"I tako smo izvukli asa iz rukava", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u crvenom kombinezonu posutom šljokicama i zaogrnuta crvenim plaštom od tila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Ivana Čuljak je u showu Maji poklonila tortu, koju je voditeljica odlučila ponijeti kući, međutim "zahvaljujući" Asimu , koji ju je odlučio prepasti, slastica je završila na Majinu tijelu, ali i haljini koju je za nju Marko Grubnić, a dizajnirala Matija Vuica.

Nakon nezgode Maji se putem društvenih mreža obratio i Asim koji je tom prilikom ujedno otkrio i što misli o njoj i kako mu je s njom raditi.

"Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam s njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć.
Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice", poručio je Asim u podužoj objavi koju je objavio na svom profilu na Instagramu, a Maja mu zasad na to nije odgovorila.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte kako se svestrana Maja Šuput snašla u ulozi modela, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene