Pogled izbliza!

Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu - 1 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput oglasila se na svojem Instagramu nakon što je, zahvaljujući Asimu Ugljenu, završila s tortom na haljini u showu "Ples sa zvijezdama".

Nezgoda koja se dogodila Maji Šuput u showu "Ples sa zvijezdama" vruća je tema domaćih medija, točnije trenutak kada ju je Asim Ugljen prepao dok je u ruci držala tortu koju joj je poklonila Ivana Čuljak, a ona je u roku sekunde završila na njezinoj minijaturnoj haljini.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Sve je objasnio! Maja i Mešin se fino našalili na njegov račun, nije mu mogla prešutjeti jednu stvar, ali evo kako ju je umirio!

Svi se slažu da je Maja sjajno reagirala, baš kao i njezin stilist Marko Grubnić, koji je imao spremnu rezervnu kreaciju, a sada se o tome oglasila i na društvenim mrežama.

"Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo uživo. Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo. Uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam", napisala je Maja uz fotografije, na kojima se zapravo vidi koliko je malo tkanine nosila na sebi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za njezin zanimljiv outfit u petoj emisiji showa bili su zaslužni Matija Vuica i Marko Grubnić, koji su je pretvorili u ni manje ni više nego pravi poklon, a na to je podsjećala zbog mašne na kratkoj crvenoj haljini.

Nakon nezgode s tortom Maja se presvukla u crveni blještavi kombinezon s dekolteom, preko kojeg je nosila plašt od tila.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene