hit trenutak!

Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +16 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Galerija

Ivana Čuljak je u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" donijela tortu Maji Šuput, nakon njihova simpatičnog prepucavanja oko toga.

Slastičarka Ivana Čuljak, koju gledamo i kao natjecateljicu u showu "Ples sa zvijezdama", u petoj emisiji pripremila je slatko iznenađenje za voditeljicu Maju Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 show program Afera "torta u dekolteu": Maja Šuput i Grubnić otkrivaju što se događalo iza kamera nakon incidenta u emisiji uživo!

Nakon njihova simpatičnog prepucavanja pred kamerama, Ivana je odlučila Maju obradovati svojim slasticama, koje je poželjela u prošloj emisiji.

"To je za mene?", poviknula je Maja kad je ugledala tortu.

"Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo", kazala joj je Ivana.

Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa pojavio Asim Ugljen, koji ju je iznenadio i dio torte završio je na njezinoj haljini.

"Sad nitko ne može napisat da večeras nisam bila preslatka", zaključila je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe.

Podsjetimo, Maja je Ivani u šali rekla da joj još nije donijela kolače, na što je ona imala spreman odgovor.

"Neki dan je bilo krštenje tvog sina, a nisi me zvala", brzo joj je rekla Čuljak.

Maja je malo zastala te se našalila kako će sinčića Blooma očito još jednom morati krstiti.

"Mislila sam ti riješiti kolače", dodala je Ivana.

Prije toga je Maja pohvalila Ivaninog mentora, Ivana Jarneca, kojemu je priznala da je čitav ples gledala samo u njega i nije skrivala koliko joj je seksi.

Inače, Ivana i Ivan u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su jazz na pjesmu "Cake by the Ocean".

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 +20 Sandi Pego, Helena Janjušević Zanimljivosti Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +13 Maja Šuput Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene