Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi crvenu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Galerija


Glazbena diva Nina Badrić (48) posljednjih dana uživa u komplimentima kojima je obasipaju njezini pratitelji na Instagramu.

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

Pjevačica je na društvenoj mreži zaredala atraktivne fotke, a posljednja koju je objavila ostavila je sve bez teksta.

"Je l’ me ne’ko tražio? Pitao za mene?, napisala je Nina pored fotke na kojoj pozira u elegantnoj, ali i izazovnoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Stajling je upotpunila i lakiranim crvenim štiklama te ružem u istoj boji, a vatrenim je izdanjem u svega nekoliko minuta nakon objave skupila na tisuće lajkova, čija brojka i dalje vrtoglavo raste.

"Instagram je pao!", "Dama u crvenom", "Koliko ste vi samo lijepa i prirodna žena", pisali su joj pratitelji, no većina ih je uspjela reagirati samo emotikonima.

A da je zaista prirodna ljepotica, Nina je nedavno potvrdila i svojom fotkom iz 1991. godine, kada joj je bilo samo 19 godina, za koju je također dobila same komplimente.