Vidite li sličnost?

Pohvalama nema kraja: Zbog fotke koju je objavila, Ninu Badrić uspoređuju s jednom od najljepših žena svijeta

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić je na Instagramu objavila još jednu fotografiju u stajlingu kojim je nedavno oduševila praitelje, a sada su je usporedili s jednom od najljepših svjetskih glumica.

Pjevačica Nina Badrić (48) ne prestaje dobivati pohvale na račun svojeg izgleda na fotografiji koju je proteklog tjedna objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Pozirala je u centru Zagreba samo u dugačkom kariranom sakou i visokim lakiranim čizmama, a pratitelji su je obasuli lajkovima i komplimentima.

Očigledno osupnuta brojnim pozitivnim reakcijama koje je izazvala, na društvenoj mreži je objavila još jednu fotografiju s istog snimanja (pogledajte je OVDJE) kojom je ponovno izazvala salve pohvala.

Ovoga puta usporedili su je i s jednom od najljepših svjetskih glumica.

"Predivna ženo, ma kakva Monica Bellucci!", "A što novo reći, ljepota, kao uvijek", "Hodajuće sunce!", "Predobar sako, baš lijepo znate dotjerati", tek su dio pozitivnih komentara koje je dobila za svoj izgled i stajling na novoj fotki, a pratitelji su je opet počastili i lajkovima čija brojka ne prestaje rasti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene