Nina Badrić je na Instagramu objavila još jednu fotografiju u stajlingu kojim je nedavno oduševila praitelje, a sada su je usporedili s jednom od najljepših svjetskih glumica.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (48) ne prestaje dobivati pohvale na račun svojeg izgleda na fotografiji koju je proteklog tjedna objavila na svojem Instagramu.

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

Pozirala je u centru Zagreba samo u dugačkom kariranom sakou i visokim lakiranim čizmama, a pratitelji su je obasuli lajkovima i komplimentima.

Očigledno osupnuta brojnim pozitivnim reakcijama koje je izazvala, na društvenoj mreži je objavila još jednu fotografiju s istog snimanja (pogledajte je OVDJE) kojom je ponovno izazvala salve pohvala.

Ovoga puta usporedili su je i s jednom od najljepših svjetskih glumica.

"Predivna ženo, ma kakva Monica Bellucci!", "A što novo reći, ljepota, kao uvijek", "Hodajuće sunce!", "Predobar sako, baš lijepo znate dotjerati", tek su dio pozitivnih komentara koje je dobila za svoj izgled i stajling na novoj fotki, a pratitelji su je opet počastili i lajkovima čija brojka ne prestaje rasti.

Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače