nikome nisu rekli

Pjevačica i glumac vjenčali se nakon dugog odmora na hrvatskoj obali, sve su odradili u tajnosti

Lily Allen (Foto: Getty) Lily Allen (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty) Lily Allen (Foto: Getty) +0 Lily Allen (Foto: Getty Images) Galerija

Lily Allen i David Harbour stali su pred oltar u Las Vegasu, a slavni par nikada službeno nije potvrdio ni da su zaručeni.

Britanska pjevačica Lily Allen i glumac David Harbour ljeto su proveli na hrvatskoj obali, a slavni je par odmah nakon odmora uplovio u bračnu luku.

Pogledaj i ovo David Harbour novi čovjek Nevjerojatna transformacija glumca iz hit serije ostavila je obožavatelje u šoku, između dvije sezone izgubio je više od 35 kilograma!

Svjetski mediji javljaju kako su se Lily i David vjenčali na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu početkom ovoga tjedna. Zavjete su izrekli ispred jednog od najpoznatijih imitatora Elvisa Presleyja, Brendana Paula, a ništa nisu htjeli objaviti na društvenim mrežama kako bi uživali na miru u prvim bračnim danima.

45-godišnji David i 35-godišnja Lily prošle su godine otkrili da su u vezi, a otkako su skupa, slavna pjevačica izvukla se i iz ralja alkohola i droga. Upravo joj je on bio podrška cijelo vrijeme. Nikada nisu javno rekli da su zaručeni, no paparazzi su često pjevačicu fotografirali s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Na poslovnom im planu također dobro ide. Lily puni svjetske top-liste svojim pjesmama, a posljednji album "No Shame" objavila je prije dvije godine i to je bio jedan od najhvaljenijih albuma 2018. David pak glumi u popularnoj seriji "Stranger Things", no četvrta sezona pomaknuta je za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +6 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svojom je pojavom lomio srca djevojaka diljem svijeta, a nekad zakleti neženja danas misli da je ružan i star

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene