Lily Allen i njezin partner, glumac David Harbour, već su neko vrijeme na našoj obali, a pjevačica nije odoljela ni kapi s crveno-bijelim kockicama i hrvatskim grbom.

Galerija


Britanska pjevačica Lily Allen već neko vrijeme krstari Jadranom u društvu 45-godišnjeg dečka, glumca Davida Harboura, a slavni par od oluje se sakrio u skradinsku luku, gdje su proveli dan. Lily se u Skradinu opustila na brodu, a na glavi je imala prepoznatljivu kapu s crveno-bijelim kockicama te hrvatskim grbom te je oduševila prolaznike.

Vezani članci Lily Allen Ljetovanje na hrvatskoj obali joj dobro stoji: Britanska pjevačica otkriva naše otoke, uživa s dečkom i djecom Lily Allen Britanska zvijezda uživa na jahti u Hrvatskoj: Povela kćeri i dečka koji joj je pomogao da se ostavi poroka

Zbog lošeg vremena Lily i David te njezine kćeri prošetali su gradom, nakon čega su se vratili na jedrenjak, gdje su se odmarali čitavo poslijepodne. Pjevačica i glumac dosad su već obišli Šipansku Luku, Nacionalni park Mljet, Vis, Lastovo i Šoltu, a čini se kako im odmor u Hrvatskoj itekako godi.

Allen gotovo svakodnevno obožavatelje uveseljava fotkama s hrvatske obale, na kojima nerijetko pozira u seksi bikinijima.

Inače, Allen je nedavno na talijanskom otoku Capriju proslavila godinu dana trijeznosti. Britanska pjevačica objavila je nekoliko fotografija u bikiniju i jednu staru na kojoj je očito pod utjecajem alkohola.

Lily je tako pokazala koliko je napredovala u godinu dana i koliko odlično izgleda, a mnogi su njezini pratitelji to primijetili te joj čestitali. Kako pišu strani mediji, ovaj put podrška joj je bio dečko, zvijezda serije "Stranger Things" David. Naime, odrekla se pića i droga taman kad je započela vezu s njim.

Sunčanje u toplesu: Titula najljepše hrvatske bake ju nasmijava, a figurom može posramiti puno mlađe djevojke