odmor od svega

Ljetovanje na hrvatskoj obali joj dobro stoji: Britanska pjevačica otkriva naše otoke, uživa s dečkom i djecom

Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) +0 Lily Allen (Foto: Getty) Galerija

Lily Allen već nekoliko dana uživa na našoj obali, a obožavateljima je otkrila kako je posjetila i otok Lastovo.

Pjevačica Lily Allen (35) prije nekoliko se dana pohvalila kako ljetuje na hrvatskoj obali s kćerima i dečkom, glumcem Davidom Harbourom (45), a nakon što je posjetila Šipansku Luku i Nacionalni Park Mljet te Vis stigla je i na Lastovo.

Pogledaj i ovo showbuzz odmor na našoj obali Britanska zvijezda uživa u Hrvatskoj, kapom s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama oduševila sve

Na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju s leopard uzorkom te nekoliko Instagram storyja, a slavna britanska pjevačica očito i više nego uživa na našim otocima. Pokazala je osunčani ten i sjajnu figuru, a na račun izgleda je dobila stotine komplimenata svojih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tried

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Inače, Allen je nedavno na talijanskom otoku Capriju proslavila godinu dana trijeznosti. Britanska pjevačica objavila je nekoliko fotografija u bikiniju i jednu staru na kojoj je očito pod utjecajem alkohola.

Lily je tako pokazala koliko je napredovala u godinu dana i koliko odlično izgleda, a mnogi su njezini pratitelji to primijetili te joj čestitali. Kako pišu strani mediji, ovaj put podrška joj je bio dečko, zvijezda serije "Stranger Things" David. Naime, odrekla se pića i droga taman kad je započela vezu s njim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene